Måndag 1 september 
1. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
2. Kycklingfrikassé i dillsås med kokt potatis

 

Tisdag 2 september 
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

 

Onsdag 3 september  
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås och kokt potatis
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis

 

Torsdag 4 september 
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Skivad kalkonbröst med potatisgratäng

 

Fredag 5 september
1. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert

Lördag 6 september  
1. Pocherad kapkummelfile med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis
Dessert

 

Söndag 7 september 
1. Fransk köttgryta med rödvin, lök och morot serveras med kokt potatis
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert

 

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar