Måndag 29 september
1. Räkcrepes med dillsås
2. Kassler med gräddig tomatsås och kokt potatis
Tisdag 30 september
1. Dillkött med kokt potatis
2. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Onsdag 1 oktober
1. Stekt falukorv med stuvade makaroner
2. Smörstekt kapkummel med dillmajonnäs och kokt potatis
Torsdag 2 oktober
1. Svampsoppa, pannkaka med sylt och grädde
2. Pannbiff med stekt lök och skysås samt rostad potatis
Fredag 3 oktober
1. Kokt fläsklägg med rotmos
2. Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Dessert
Lördag 4 oktober
1. Inlagd sill med ägghalva, hackad rödlök, gräddfil och kokt potatis
2. Ingefärsglacerad fläskkarré med honung & salviasky och rostad potatis
Dessert
Söndag 5 oktober
1. Biff Lindström med rödvinssås och kokt potatis
2. Pocherad torskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30 Telefon: 08-555 94740
Välkomna!