Måndag 6 oktober  
1. Laxqueneller med hummersås och kokt potatis
2. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

 

Tisdag 7 oktober
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

 

Onsdag 8 oktober  
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås och kokt potatis
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis

 

Torsdag 9 oktober     
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Skuret kalkonbröst med potatisgratäng

 

Fredag 10 oktober   
1. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert

 

Lördag 11 oktober   
1. Pocherad kapkummelfilé med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis 

Dessert

 

Söndag 12 oktober
1. Skinkstek med citron och timjanskysås, gele samt kokt potatis
2, Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis

Dessert

 

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Varmt välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25.
Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

 Med reservation för ändringar