Måndag 6 oktober
1. Laxqueneller med hummersås och kokt potatis
2. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Tisdag 7 oktober
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Onsdag 8 oktober
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås och kokt potatis
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis
Torsdag 9 oktober
1. Ängamatsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Skuret kalkonbröst med potatisgratäng
Fredag 10 oktober
1. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert
Lördag 11 oktober
1. Pocherad kapkummelfilé med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarin potatis
Dessert
Söndag 12 oktober
1. Skinkstek med citron och timjanskysås, gele samt kokt potatis
2, Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Varmt välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25.
Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar