Måndag 13 oktober
1. Kålpudding med skysås och kokt potatis
2. Dragon och citruskryddad kycklingpanna med potatis och rotfrukter
Tisdag 14 oktober
1. Hummersoppa med kuvertbröd och smältost
2. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor
Onsdag 15 oktober
1. Dillkött med kokt potatis
2. Lättrimmad koljafilé med dill och äggsås samt kokt potatis
Torsdag 16 oktober
1. Palsternackssoppa med pannkakor, sylt och grädde
2. Kycklinggryta med curry och kokosmjölk, frästa wok grönsaker och ris
Fredag 17 oktober
1. Stekt kapkummelfile med dillmajonnäs och kokt potatis
2. Ostgratinerad blomkål och broccoli med skinka och kokt potatis
Dessert
Lördag 18 oktober
1. Lasagne al forno
2. Slottsstek med gräddsås och kokt potatis
Dessert
Söndag 19 oktober
1. Ugnsstekt kycklinglårfilé med pestosås och rostad potatis
2. Gryta med högrev i pepparrotssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 4. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar!