Måndag 27 oktober
1. Sprödbakad sej med kall skarpsås och kokt potatis
2. Köttbullar med potatismos och lingon
Tisdag 28 oktober
1. Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
2. Ugnsbakad torskfilé med dill och fänkålssås samt kokt potatis
Onsdag 29 oktober
1. Laxpudding med skirat smör
2. Viltfärslimpa med enbärssås och potatismos
Torsdag 30 oktober
1. Blomkålssoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Lasagne
Fredag 31 oktober
1. Stekt kummelfile med kall vitlöksörtsås och kokt potatis
2. Skivat kalkonbröst med potatisgratäng
Dessert
Lördag 1 november
1. Nils Emils strömmingslåda med potatismos
2. Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis
Dessert
Söndag 2 november
1. Pocherad kolja med vitvinssås med kokt potatis
2. Kalvfärsbiffar med tomatsås och klyftpotatis
Dessert: Rårörda bär med vaniljyoghurt
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Välkomna!
Med reservation för ändringar!