Måndag 27 oktober  
1. Sprödbakad sej med kall skarpsås och kokt potatis
2. Köttbullar med potatismos och lingon

 

Tisdag 28 oktober    
1. Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
2. Ugnsbakad torskfilé med dill och fänkålssås samt kokt potatis

 

Onsdag 29 oktober  
1. Laxpudding med skirat smör
2. Viltfärslimpa med enbärssås och potatismos
    
Torsdag 30 oktober   
1. Blomkålssoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Lasagne

 

Fredag 31 oktober 
1. Stekt kummelfile med kall vitlöksörtsås och kokt potatis
2. Skivat kalkonbröst med potatisgratäng
Dessert

 

Lördag 1 november    
1. Nils Emils strömmingslåda med potatismos
2. Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis
Dessert

 

Söndag 2 november     
1. Pocherad kolja med vitvinssås med kokt potatis
2. Kalvfärsbiffar med tomatsås och klyftpotatis
Dessert: Rårörda bär med vaniljyoghurt

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Välkomna!

Med reservation för ändringar!