Måndag 3 november   
1. Timjankryddad lammfärsgryta med kokt potatis
2. Kassler med tomatsås och kokt potatis

 

Tisdag 4 november  
1. Sejfilé med citronsås och kokt potatis
2. Dillkött med kokt potatis

 

Onsdag 5 november  
1. Kapkummelfilé med dillmajonnäs och kokt potatis
2. Kalkon och potatisgratäng med purjolök och ost

 

Torsdag 6 november 
1. Svampsoppa, pannkaka, sylt och grädde
2. Pannbiff med löksås och rostad potatis

 

Fredag 7 november 
1. Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
2. Korvstroganoff med ris
Dessert

 

Lördag 8 november  
1. Fransk fiskgryta med fänkål och tomat, kall örtaioli och kokt potatis
2. Ingefärsglacerad fläskkarré med salviakryddad honungssky och rostad potatis
Dessert

 

Söndag 9 november     
1. Biff Lindström med rödvinssås och kokt potatis
2. Torskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe

Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:- Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740