Måndag 3 november
1. Timjankryddad lammfärsgryta med kokt potatis
2. Kassler med tomatsås och kokt potatis
Tisdag 4 november
1. Sejfilé med citronsås och kokt potatis
2. Dillkött med kokt potatis
Onsdag 5 november
1. Kapkummelfilé med dillmajonnäs och kokt potatis
2. Kalkon och potatisgratäng med purjolök och ost
Torsdag 6 november
1. Svampsoppa, pannkaka, sylt och grädde
2. Pannbiff med löksås och rostad potatis
Fredag 7 november
1. Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
2. Korvstroganoff med ris
Dessert
Lördag 8 november
1. Fransk fiskgryta med fänkål och tomat, kall örtaioli och kokt potatis
2. Ingefärsglacerad fläskkarré med salviakryddad honungssky och rostad potatis
Dessert
Söndag 9 november
1. Biff Lindström med rödvinssås och kokt potatis
2. Torskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:- Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740