Måndag 10 november
1. Janssons Frestelse med ägghalva
2. Kycklinggryta med bacon, champinjoner, vin och kokt potatis
    

Tisdag 11 november
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

 

Onsdag 12 november   
1. Stekt strömming med dillsmör och potatismos
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis

 

Torsdag 13 november   
1. Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
2. Skivad kalkonbröst med svampsås och kokt potatis

 

Fredag 14 november   
1. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert

 

Lördag 15 november    
1. Pocherad kapkummelfilé med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarinpotatis
Dessert

 

Söndag 16 november    
1. Pastagratäng med rökt skinka och skogssvamp
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis 
Dessert

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar