Måndag 10 november
1. Janssons Frestelse med ägghalva
2. Kycklinggryta med bacon, champinjoner, vin och kokt potatis
Tisdag 11 november
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Onsdag 12 november
1. Stekt strömming med dillsmör och potatismos
2. Bogfläskgryta med äpple och katrinplommon samt kokt potatis
Torsdag 13 november
1. Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
2. Skivad kalkonbröst med svampsås och kokt potatis
Fredag 14 november
1. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås och kokt potatis
2. Ugnsbakad torsk med ansjovis och gräslökssås samt kokt potatis
Dessert
Lördag 15 november
1. Pocherad kapkummelfilé med stuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiff med tzatziki och stekt rosmarinpotatis
Dessert
Söndag 16 november
1. Pastagratäng med rökt skinka och skogssvamp
2. Sprödbakad sejfilé med remouladsås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar