Måndag 17 november
1. Ostgratinerad sejfilé med spenat och kokt potatis
2. Kålpudding med skysås och kokt potatis samt lingon
Tisdag 18 november
1. Hummersoppa med kuvertbröd och smältost
2. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor
Onsdag 19 november
1. Lättrimmad koljafilé med dill & äggsås samt kokt potatis
2. Persiljejärpar med champinjonsås och kokt potatis
Torsdag 20 november
1. Palsternackssoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Asiatisk kycklinggryta med curry och kokosmjölk, frästa wokgrönsaker och ris
Fredag 21 november
1. Biffstroganoff med kokt potatis
2. Smörstekt kapkummel med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert
Lördag 22 november
1. Slottsstek med gräddsås, gelé och kokt potatis
2. Pocherad sej med kaviar & gräslökssås samt kokt potatis
Dessert
Söndag 23 november
1. Lax- och purjolökslåda med potatis och palsternacka samt kall dillsås
2. Gryta med högrev i pepparrotssås och kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:- Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar