Måndag 24 november
1. Rimmad torskfilé med pepparrot samt skirat smör och kokt potatis
2. Kalvfrikadeller i paprikasås med kokt potatis
Tisdag 25 november
1. Makaroner med köttfärssås och riven ost
2. Pocherad sejfilé med varm örtagårdssås och kokt potatis
Onsdag 26 november
1. Gratinerad kapkummel med räkor och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Torsdag 7 november
1. Ärtsoppa , pannkakor med sylt och grädde
2. Ungersk gulasch med potatismos
Fredag 28 november
1. Pannbiff med stuvade herrgårdsgrönsaker och kokt potatis
2. Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Dessert
Lördag 29 november
1. Fläskytterfilé med kall bearnaisesås och rostad potatis
2. Kycklinglevergryta med lingon och kokt potatis
Dessert
Söndag 30 november
1. Kassler med potatis och rotfruktsgratäng
2. Nöttköttsgryta med kokt potatis
Dessert
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar