Måndag 24 november   
1. Rimmad torskfilé med pepparrot samt skirat smör och kokt potatis
2. Kalvfrikadeller i paprikasås med kokt potatis

 

Tisdag 25 november  
1. Makaroner med köttfärssås och riven ost
2. Pocherad sejfilé med varm örtagårdssås och kokt potatis

 

Onsdag 26 november 
1. Gratinerad kapkummel med räkor och kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

 

Torsdag 7 november  
1. Ärtsoppa , pannkakor med sylt och grädde
2. Ungersk gulasch med potatismos

 

Fredag 28 november
1. Pannbiff med stuvade herrgårdsgrönsaker och kokt potatis
2. Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Dessert

 

Lördag 29 november  
1. Fläskytterfilé med kall bearnaisesås och rostad potatis
2. Kycklinglevergryta med lingon och kokt potatis
Dessert

 

Söndag 30 november    
1. Kassler med potatis och rotfruktsgratäng
2. Nöttköttsgryta med kokt potatis
Dessert

 

Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladslåda 25:- Lunch med internkort, 63:- utan 68:-
Salladstallrik 35:- Salladsassiette 15:-

Välkomna!

Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740

Med reservation för ändringar