Meny Liseberg v.49
Restaurangen i Liseberg håller öppet med begränsat antal gäster mellan kl. 11.00 – 13.30 alla dagar i veckan. Matlådor kan även hämtas under denna tid. Vi erbjuder också ett utbud av extrarätter som kan ses här (pdf)
Måndag 30 november
Fisk med purjo och äppelsås serveras med kokt potatis
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 1 december
Wallenbergare med skirat smör, potatismos och lingonsylt
Korvgulasch* serveras med gräddfil och kokt potatis
Onsdag 2 december
Helstekt fläskfilé* serveras med bearnaisesås och rostad potatis
Kycklingfilé serveras gräddig rosmarinsås och kokt potatis
Torsdag 3 december
Ärtsoppa med fläsk*, pannkaka serveras med sylt och grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner
Fredag 4 december
Fläskfilégryta* med kantareller och senap serveras med kokt potatis
Hokifilé i sås på räkor, ägg och kapris serveras med kokt potatis
Lördag 5 december
Viltkryddad karré* serveras med tranbärssås och kokt potatis
Pankopanerad kycklingfilé serveras med chiliyoghurt och rostad potatis
Dessert
Söndag 6 december
Bräckt kassler serveras med stuvad blomkål och kokt potatis
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert