Måndag 19 Maj
1. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
2. Kycklingfrikassé i klassisk dillsås med blandade morötter och kokt potatis
Tisdag 20 Maj
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat och bukettgrönsaker samt kokt potatis
2. Kåldolmar med gräddsås, persiljekryddad blomkål, rårörda lingon och kokt potatis
Onsdag 21 Maj
1. Stekt inlagd strömming med kall dillsås, kokt potatis och grovt riven morot
2. Kokt Wienerkorv med potatismos samt sallads grönsaker med saltgurka
Torsdag 22 Maj
1. Ängamatsoppa- red soppa med sommargrönsaker; pannkakor med sylt
2. Ugnsstekt kalkonbröst med smörsvängda romanabönor och krämig potatisgratäng
Fredag 23 Maj
1. Ugnsbakad torsk med anjovis- och gräslökssås, sommargrönsaker samt kokt potatis
2. Köttfärslimpa med scharlottenlöksås, sommargrönsaker och kokt potatis
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås
Lördag 24 Maj
1. Pocherad kapkummel med gräddstuvad purjolök och kokt potatis
2. Lammfärsbiffar med tzatziki och rosmarinpotatis
Dessert: Chokladmousse
Söndag 25 Maj
1. Skinkstek med citron- och timjanskysås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
2. Sprödbakad sej med remouladsås och kokt potatis
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt
Till alla rätter ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Enbart salladsbuffé 25:- med internkort, 63:- utan 68:-
Välkomna!
Adress: Annebodavägen 23-25. Öppet: 10-15. Lunchservering: 11.00-13.30
Telefon: 08-555 94740
Med reservation för ändringar