Måndag 2 juni
Lunch
1. Rimmad torsk med riven pepparrot, skirat smör, potatis & grönsaker
2. Kalvfrikadeller i citronsås, potatis & grönsaker
Middag
1. Skånsk äggkaka med rårörda lingon & grönsaker
2. Kycklingpytt med rotfrukter, senapsgrädde & rödbetor

Tisdag 3 juni
Lunch
1. Stekt fläsk med löksås, potatis & grönsaker
2. Pocherad sejfilé med varm örtagårdssås, potatis & grönsaker
Middag
1. Pasta penne med köttfärssås, riven ost & grönsaker
2. Fläskkorv med rotmos & grönsaker

Onsdag 4 juni
Lunch
1. Kycklinggryta med syltlök & champinjoner, potatis & grönsaker
2. Ostgratinerad kummel med räkor, potatis & grönsaker
Middag
1. Kåldolmar med gräddsås, potatis, rårörda lingon & grönsaker
2. Pasta med rökt skinka & rotfrukter i paprikasås, grönsaker

Torsdag 5 juni
Lunch
1. Jordärtskockssoppa, pannkaka med sylt & grädde
2. Ungersk gulasch med potatismos & grönsaker
Middag
1. Mild chili con carne med ris & grönsaker
2. Potatisbullar med bacon & rårörda lingon

Fredag 6 juni
Lunch – Nationaldagsmeny & efterrätt
Middag
1. Svampomelett, potatis & frästa gratänggrönsaker
2. Prinskorv med stuvade rotfrukter, potatis & grönsaker

Lördag 7 juni
Lunch
1. Tonfiskgratäng med sardeller, kall dillsås, potatis & grönsaker
2. Fläskytterfilé med bearnaisesås, ugnsrostade rotfrukter & potatis
Förrätt: Matjesillröra med äpple, kapris & purjo
Efterrätt
Middag

1. Kycklinglevergryta med rotfrukter, potatis & lingonsylt
2. Rotfruktsspäckad köttfärslimpa med skånsk potatis & grönsaker

Söndag 8 juni
Lunch
1. Ugnsstekt kycklingbröst med rödvinssås, stekt potatis & grönsaker
2. Kall inkokt lax med dillmajonnäs, potatis & pressgurka
Efterrätt
Middag

1. Kassler med rotfruktsgratäng & grönsaker
2. Nötköttsgryta med dijon & vitt vin, potatis & grönsaker