Middagsbeställning (lådor)

 

Måndag 9 juni
1. Pasta med skaldjurssås, grönsaker
2. Spansk bondomelett med skinka, bönor, lök & potatis, grönsaker
3. Sprödbakad sej med skarpsås, potatis & grönsaker
4. Köttbullar med potatismos, lingon & grönsaker

Tisdag 10 juni
1. Ugnsbakad torskfilé med dill & fänkålssås, potatis & grönsaker
2. Stekt fläsk med bruna bönor, potatis & grönsaker
3. Korvgryta med rotfrukter, citron & rosmarin, potatis & grönsaker
4. Krämig broccolisoppa med kuvertbröd & smältost

Onsdag 11 juni
1. Laxpudding med skirat smör & grönsaker
2. Viltfärslimpa med enbärssås, gele, rotfrukter & potatis
3. Oxbringa med pepparrotssås, potatis & grönsaker
4. Bratwurst med surkål, potatismos & grönsaker

Torsdag 12 juni  
1. Blomkålssoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Senapssill med ägghalva & dillkokt potatis
3. Lasagne med grönsaker
4. Leverbiff med kapris & baconsky, potatis & grönsaker

Fredag 13 juni
1. Ostgratinerad falukorv med potatismos & grönsaker
2. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng & grönsaker
Efterrätt
3. Stekt kapkummel med sauce verte, potatis & grönsaker
4. Fläskytterfilé med ädelostsås, rostad potatis & grönsaker

Lördag 14 juni 
1. Nils-Emils strömmingslåda med potatismos & grönsaker
2. Crepés fyllda med skinka & spenat, grönsaker
Efterrätt
3. Skinkstek med äppelgräddsås, potatis & grönsaker
4. Skånsk kalops med potatis, rödbetor & grönsaker
Förrätt: Canapé med varmrökt lax

Söndag 15 juni
1. Skink- och purjofrestelse med grönsaker
2. Sydfransk kycklinggryta med potatis & grönsaker
Efterrätt
3. Pocherad kolja med vitvins- & sparrissås, potatis & grönsaker
4. Kalvfärsbiffar med italiensk tomatsås, klyftpotatis & grönsaker

Med reservation för ändringar