Måndag 16 juni
Lunch
1. Lammfärsgryta med timjan, oliver & bönor, potatis & grönsaker
2. Stekt salt sill med löksås, potatis & gröna ärter
Middag
1. Räkfyllda crepes med dillsås & broccoli
2. Kassler med gräddig tomatsås, potatis & grönsaker

Tisdag 17 juni
Lunch
1. Raggmunk med fläsk & rårörda lingon
2. Dillkött med morötter & potatis
Middag
1. Örtkryddad sejfilé med citronsås, potatis & grönsaker
2. Grekisk ostpaj med tomat & oliv, kall örtsås & broccoli

Onsdag 18 juni
Lunch
1. Smörstekt kapkummel med grön sparris, dillmajonnäs & potatis
2. Stekt falukorv med stuvade makaroner & grönsaker
Middag
1. Pytt i panna med gräddsås & rödbetor
2. Kalkon & potatisgratäng med grönsaker

Torsdag 19 juni
Lunch
1. Krämig svampsoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Pannbiff med stekt lök, skysås, rostad potatis & grönsaker
Middag
1. Pocherad sejfilé i dill & romsås, potatis & grönsaker
2. Kycklingryta med purjo, dijonsenap & romanbönor, potatis

Fredag 20 juni
Lunch
1. Kokt torsk med ägg & persiljesås, potatis & grönsaker
2. Fläsklägg med rotmos, brysselkål & senap
Efterrätt

Middag
1. Korv Stroganoff med ris & persiljekryddad morotsblandning
2. Jägargryta av nötkött med timjan, champinjoner & brysselkål, potatis

Lördag 21 juni
Lunch
1. Köttbullar med lingongräddsås, potatismos & grönsaker
2. Inlagd sill med klassiska tillbehör & dillkokt potatis
Förrätt: Skagencanapé
Efterrätt

Middag
1. Ingefärsglacerad karré med salviakryddad honungssky, rostad potatis
2. Ugnsbakad lax med hollandaisesås, potatis & grönsaker

Söndag 22 juni
Lunch
1. Biff à la Lindström med rödvinssås, potatis & grönsaker
2. Rökt kalkonbröst med mimosasallad, potatis & grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Broccoli & blomkålsgratäng med rökt skinka, potatis & grönsaker
2. Pocherad torskfile med gräslök-vitvinssås, potatis & grönsaker