Middagsbeställning (lådor) v.26
Måndag 23 juni
1. Janssons frestelse med ägghalva & gröna ärtor
2. Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
3. Kycklingfrikassé i klassisk dillsås med potatis & grönsaker
4. Laxqueneller i hummersås, potatis & grönsaker
Tisdag 24 juni
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat, potatis & grönsaker
2. Kåldolmar med gräddsås, potatis, rårörda lingon & grönsaker
3. Pasta Carbonara med grönsaker
4. Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
Onsdag 25 juni
1. Klassisk kycklingryta med curry, ris & grönsaker
2. Wienerkorv med potatismos, saltgurka & salladsgrönsaker
3. Bogfläskgryta med äpple & katrinplommon, potatis & grönsaker
4. Stekt inlagd strömming med kall dillsås, potatis & riven morot
Torsdag 26 juni
1. Ängamatssoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Pastrami med krämig potatissallad, pickles & salladsgrönsaker
3. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng & smörsvängda romanbönor
4. Kalvsylta med potatismos och rödbetssallad
Fredag 27 juni
1. Portergryta med potatis & romanesco
2. Ost & tomatgratinerad falukorv med potatismos och romanesco
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås
3. Ugnsbakad torsk med ansjovis-gräslökssås, potatis & grönsaker
4. Köttfärslimpa med charlottenlökssås, potatis & grönsaker
Lördag 28 juni
1. Äggröra med prinskorv, stekt potatis, saltgurka & salladsgrönsaker
2. Potatisbullar med bacon & rårörda lingon
Efterrätt: Chokladmousse
3. Pocherad kummel med gräddstuvad purjolök, potatis & ärtor
4. Lammfärsbiff med tzatziki, stekt rosmarinpotatis & kokta rödbetor
Söndag 29 juni
1. Pastagratäng med skinka och skogssvamp & grönsaker
2. Sprödbakad sej med remouladsås, potatis & brytbönor
Efterrätt: Ostkaka med jordgubbssylt
3. Fransk oxgryta med rödvin, lök & morot, potatis & grönsaker
4. Skinkstek med citron-timjansås, potatis, gelé & grönsaker