Måndag 30 juni
Lunch
1. Matjessill med klassiska tillbehör & dillkokt potatis
2. Kålpudding med skysås, potatis, lingon & grönsaker
Middag
1. Dragon & citruskryddad kycklingpanna med rotfrukter
2. Fläskpannkaka med lingon & grönsaker

Tisdag 1 juli
Lunch
1. Viltmästarskav med potatismos, gelé & grönsaker
2.  Dilldoftande hummersoppa med kuvertbröd & smältost
Middag
1. Frukostkorv med skånsk senapssås, potatis & grönsaker
2. Pytt i panna med gräddsås & rödbetor

Onsdag 2 juli
Lunch
1. Stekt falukorv med stuvad vitkål, potatis & grönsaker
2. Lättrimmad kolja med ägg & dillsås, potatis & grönsaker
Middag
1. Klassisk dillkött med potatis & grönsaker
2. Persiljejärpar med champinjonsås, potatis & grönsaker

Torsdag 3 juli
Lunch
1. Krämig palsternackssoppa med gräslök, pannkaka med sylt & grädde
2. Rostbiff med rotfruktssallad & remouladesås
Middag
1. Asiatisk kycklinggryta med curry & kokosmjölk, ris & wokgrönsaker
2. Blodpudding med bacon, lingon & grönsaker

Fredag 4 juli
Lunch
1. Smörstekt kummel med dillmajonnäs, potatis & grönsaker
2. Biffstroganoff med potatis & grönsaker
Efterrätt
Middag
1. Ostgratinerad blomkål & broccoli med skinka & potatis
2. Köttfärsfyllda crepés med tomatsås & grönsaker

Lördag 5 juli
Lunch
1. Pocherad sej med kaviar & gräslökssås, potatis & grönsaker
2. Kalvfärsbiff med paprikasås, potatis & grönsaker
Förrätt: Canapé med gubbröra
Efterrätt
Middag
1. Lasagne al forno med broccoli
2. Slottsstek med gräddsås, potatis, gele & grönsaker

Söndag 6 juli
Lunch
1. Lax & purjolåda med potatis & palsternacka, kall dillsås & grönsaker
2. Ugnsstekt kycklinglårfilé med pestosås, rostad potatis & grönsaker
Efterrätt
Middag
1. Pepparrotskött med potatis & grönsaker
2. Ost & skinkpaj med Rhodes islandssås & grönsaker