Måndag 29 september
Lunch
1. Lammfärsgryta med timjan, oliver & bönor, potatis & grönsaker
2. Stekt salt sill med löksås, potatis & gröna ärter
Middag
1. Räkfyllda crepes med dillsås & broccoli
2. Kassler med gräddig tomatsås, potatis & grönsaker
Tisdag 30 september
Lunch
1. Raggmunk med fläsk & rårörda lingon
2. Dillkött med morötter & potatis
Middag
1. Örtkryddad sejfile med citronsås, potatis & grönsaker
2. Grekisk ostpaj med tomat & oliv, kall örtsås & broccoli
Onsdag 1 oktober
Lunch
1. Smörstekt kapkummel med grön sparris, dillmajonnäs & potatis
2. Stekt falukorv med stuvade makaroner & grönsaker
Middag
1. Pytt i panna med gräddsås & rödbetor
2. Kalkon & potatisgratäng med grönsaker
Torsdag 2 oktober
Lunch
1. Krämig svampsoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Pannbiff med stekt lök, skysås, rostad potatis & grönsaker
Middag
1. Pocherad sejfilé i dill & romsås, potatis & grönsaker
2. Kycklingryta med purjo, dijonsenap & romanbönor, potatis
Fredag 3 oktober
Lunch
1. Kokt torsk med ägg & persiljesås, potatis & grönsaker
2. Fläsklägg med rotmos, brysselkål & senap
Efterrätt: Citronpaj
Middag
1. Korvstroganoff med ris & persiljekryddad morotsblandning
2. Jägargryta av nötkött med timjan, champinjoner & brysselkål, potatis
Lördag 4 oktober
Lunch
1. Köttbullar med lingongräddsås, potatismos & grönsaker
2. Inlagd sill med klassiska tillbehör & dillkokt potatis
Förrätt: Skagencanapé
Efterrätt: Rårörda bär med vaniljyoghurt
Middag
1. Ingefärsglacerad karré med salviakryddad honungssky, rostad potatis
2. Ugnsbakad lax med hollandaisesås, potatis & grönsaker
Söndag 5 oktober
Lunch
1. Biff à la Lindström med rödvinssås, potatis & grönsaker
2. Rökt kalkonbröst med mimosasallad, potatis & grönsaker
Efterrätt: Chokladbakelse
Middag
1. Broccoli & blomkålsgratäng med rökt skinka, potatis & grönsaker
2. Pocherad torskfilé med gräslök-vitvinssås, potatis & grönsaker