Måndag 13 oktober
Lunch
1. Matjessill med klassiska tillbehör & dillkokt potatis
2. Kålpudding med skysås, potatis, lingon & grönsaker

Middag
1. Dragon & citruskryddad kycklingpanna med rotfrukter
2. Fläskpannkaka med lingon & grönsaker

 

Tisdag 14 oktober
Lunch
1. Viltmästarskav med potatismos, gelé & grönsaker
2. Dilldoftande hummersoppa med kuvertbröd & smältost

Middag
1. Frukostkorv med skånsk senapssås, potatis & grönsaker
2. Pytt i panna med gräddsås & rödbetor

 

Onsdag 15 oktober
Lunch
1. Stekt falukorv med stuvad vitkål, potatis & grönsaker
2. Lättrimmad kolja med ägg & dillsås, potatis & grönsaker

Middag
1. Klassisk dillkött med potatis & grönsaker
2. Persiljejärpar med champinjonsås, potatis & grönsaker

 

Torsdag 16 oktober
Lunch
1. Krämig palsternackssoppa med gräslök, pannkaka med sylt & grädde
2. Rostbiff med rotfruktssallad & remouladesås

Middag
1. Asiatisk kycklinggryta med curry & kokosmjölk, ris & wokgrönsaker
2. Blodpudding med bacon, lingon & grönsaker

 

Fredag 17 oktober
Lunch
1. Smörstekt kummel med dillmajonnäs, potatis & grönsaker
2. Biffstroganoff med potatis & grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Ostgratinerad blomkål & broccoli med skinka & potatis
2. Köttfärsfyllda crepés med tomatsås & grönsaker

 

Lördag 18 oktober
Lunch
1. Pocherad sej med kaviar & gräslökssås, potatis & grönsaker
2. Kalvfärsbiff med paprikasås, potatis & grönsaker
Förrätt: Canapé med gubbröra
Efterrätt

Middag
1. Lasagne al forno med broccoli
2. Slottsstek med gräddsås, potatis, gele & grönsaker

 

Söndag 19 oktober
Lunch
1. Lax & purjolåda med potatis & palsternacka, kall dillsås & grönsaker
2. Ugnsstekt kycklinglårfilé med pestosås, rostad potatis & grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Pepparrotskött med potatis & grönsaker
2. Ost & skinkpaj med Rhodes islandsås & grönsaker