Middagsbeställning (lådor)
Måndag 20 oktober
1. Rimmad torskfilé med skirat smör, pepparrot, potatis & grönsaker
2. Skånsk äggkaka med rårörda lingon & brytbönor
3. Kalvfrikadeller i citronsås med potatis & rotfrukter
4. Kycklingpytt med rotfrukter, senapsgrädde & rödbetor
Tisdag 21 oktober
1. Pasta med köttfärssås, riven ost & grönsaker
2. Stekt fläsk med löksås, potatis & grönsaker
3. Pocherad sej med varm örtagårdssås, potatis & gröna ärtor
4. Fläskkorv med rotmos & grönsaker
Onsdag 22 oktober
1. Kycklinggryta med syltlök/champinjoner, potatis & broccoli
2. Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon & potatis
3. Ostgratinerad kummel med räkor, potatis & grönsaker
4. Pasta med krämig paprikasås/rotfrukter/skinka & grönsaker
Torsdag 23 oktober
1. Krämig jordärtskocksoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Mild chili con carne med ris & grönsaker
3. Ungersk gulasch med potatismos & grönsaker
4. Potatisbullar med bacon & rårörda lingon
Fredag 24 oktober
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör & gröna ärtor
2. Svampomelett med potatis & gratänggrönsaker
Efterrätt: Jordgubb-rabarberkompott
3. Pannbiff med ratatouille, potatis & grönsaker
4. Prinskorv med stuvade rotfrukter, potatis & grönsaker
Lördag 25 oktober
1. Gräddig kycklinglevergryta med rotfrukter, potatis & lingonsylt
2. Tonfiskgratäng med sardeller, potatis & kall dillsås
Efterrätt: Chokladmousse
3. Fläskytterfilé med bearnaisesås, rostad potatis/rotfrukter & grönsaker
4. Rotfruktsspäckad köttfärslimpa med skånsk potatis, saltgurka & grönsaker
Förrätt: Matjessillröra med äpple, purjo, kapris
Söndag 26 oktober
1. Ugnstekt kycklingbröst med rödvinssås, stekt potatis & grönsaker
2. Kassler med rotfruktsgratäng & grönsaker
Efterrätt: Hallon-blåbärspaj med vanlijsås
3. Mustig nötköttgryta med dijon & vitt vin, potatis & grönsaker
4. Kall inkokt lax med dillmajonäs, pressgurka & potatis
Med reservation för ändringar