Middagsbeställning (matlådor)
Måndag 27 oktober
1. Pasta med skaldjurssås, grönsaker
2. Spansk bondomelett med skinka, bönor, lök & potatis, grönsaker
3. Sprödbakad sej med skarpsås, potatis & grönsaker
4. Köttbullar med potatismos, lingon & grönsaker
Tisdag 28 oktober
1. Ugnsbakad torskfilé med dill & fänkålssås, potatis & grönsaker
2. Stekt fläsk med bruna bönor, potatis & grönsaker
3. Korvgryta med rotfrukter, citron & rosmarin, potatis & grönsaker
4. Krämig broccolisoppa med kuvertbröd & smältost
Onsdag 29 oktober
1. Laxpudding med skirat smör & grönsaker
2. Viltfärslimpa med enbärssås, gele, rotfrukter & potatis
3. Oxbringa med pepparrotssås, potatis & grönsaker
4. Bratwurst med surkål, potatismos & grönsaker
Torsdag 30 oktober
1. Blomkålssoppa, pannkakor med sylt & grädde
2. Senapssill med ägghalva & dillkokt potatis
3. Lasagne med grönsaker
4. Leverbiff med kapris & baconsky, potatis & grönsaker
Fredag 31 oktober
1. Ostgratinerad falukorv med potatismos & grönsaker
2. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng & grönsaker
Efterrätt: Körsbärskompott
3. Stekt kapkummel med sauce verte, potatis & grönsaker
4. Fläskytterfilé med ädelostsås, rostad potatis & grönsaker
Lördag 1 november
1. Nils-Emils strömmingslåda med potatismos & grönsaker
2. Crepés fyllda med skinka & spenat, grönsaker
Efterrätt: Jordgubbsmousse
3. Skinkstek med äppelgräddsås, potatis & grönsaker
4. Skånsk kalops med potatis, rödbetor & grönsaker
Förrätt: Canapé med varmrökt lax
Söndag 2 november
1. Skink & purjofrestelse med grönsaker
2. Sydfrans kycklinggryta med potatis & grönsaker
Efterrätt: Morotskaka
3. Pocherad kolja med vitvin & sparrissås, potatis & grönsaker
4. Kalvfärsbiffar med italiensk tomatsås, klyftpotatis & grönsaker
Med reservation för ändringar