Måndag 3 november
Lunch
1. Lammfärsgryta med timjan, oliver och bönor. Potatis och grönsaker
2. Stekt salt sill med löksås, potatis och gröna ärter
Middag
1. Räkfyllda crepes med dillsås och broccoli
2. Kassler med gräddig tomatsås, potatis och grönsaker.
Tisdag 4 november
Lunch
1.Raggmunk med fläsk och rårörda lingon
2. Dillkött med morötter och potatis.
Middag
1. Örtkryddad sejfilé med citronsås, potatis och grönsaker
2. Grekisk ostpaj med tomat och oliver, kall örtsås och broccoli
Onsdag 5 november
Lunch
1. Smörstekt kapkummel med grön sparris, dillmajonäs och potatis
2. Stekt falukorv med stuvade makaroner och grönsaker
Middag
1. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor
2. Kalkon- och potatisgratäng med grönsaker
Torsdag 6 november
Lunch
1. Krämig svampsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Pannbiff med stekt lök, skysås, rostad potatis och grönsaker
Middag1. Pocherad sejfilé i dill- och romsås, potatis och grönsaker
2. Kycklinggryta med purjo, dijonsenap och romanbönor, potatis.
Fredag 7 november
Lunch
1. Kokt torsk med ägg- och persiljesås, potatis och grönsaker
2. Fläsklägg med rotmos, brysselkål och senap
Efterrätt
Middag
1. Korv Stroganoff med ris och persiljekryddad morotsblandning
2. Jägargryta av nötkött med timjan, champinjoner och brysselkål, potatis
Lördag 8 november
Lunch
1. Köttbullar med lingongräddsås, potatis och grönsaker
2. Ugnsbakad lax med hollandaisesås, potatis och grönsaker
Förrätt: Skagencanapé
Efterrätt
Middag
1. Ingefärsglacerad karré med salviakryddad honungssky och rostad potatis
2. Fransk fiskgryta med fänkål och tomat, örtaioli och potatis.
Söndag 9 november
Lunch
1. Biff à la Lindström med rödvinssås, potatis och grönsaker
2. Rökt kalkonbröst med mimosasallad, potatis och grönsaker
Efterrätt
Middag
1. Broccoli- och blomkålsgratäng med rökt skinka, potatis och grönsaker
2. Pocherad torskfilé med gräslöks- och vitvinssås, potatis och grönsaker