Måndag 3 november

Lunch
1. Lammfärsgryta med timjan, oliver och bönor. Potatis och grönsaker
2. Stekt salt sill med löksås, potatis och gröna ärter

Middag
1. Räkfyllda crepes med dillsås och broccoli
2. Kassler med gräddig tomatsås, potatis och grönsaker.

 

Tisdag 4 november

Lunch
1.Raggmunk med fläsk och rårörda lingon
2. Dillkött med morötter och potatis.

Middag
1. Örtkryddad sejfilé med citronsås, potatis och grönsaker
2. Grekisk ostpaj med tomat och oliver, kall örtsås och broccoli

 

Onsdag 5 november

Lunch
1. Smörstekt kapkummel med grön sparris, dillmajonäs och potatis
2. Stekt falukorv med stuvade makaroner och grönsaker

Middag
1. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor
2. Kalkon- och potatisgratäng med grönsaker

 

Torsdag 6 november

Lunch
1. Krämig svampsoppa, pannkakor med sylt och grädde
2. Pannbiff med stekt lök, skysås, rostad potatis och grönsaker

Middag1. Pocherad sejfilé i dill- och romsås, potatis och grönsaker
2. Kycklinggryta med purjo, dijonsenap och romanbönor, potatis.

 

Fredag 7 november

Lunch
1. Kokt torsk med ägg- och persiljesås, potatis och grönsaker
2. Fläsklägg med rotmos, brysselkål och senap
Efterrätt

Middag
1. Korv Stroganoff med ris och persiljekryddad morotsblandning
2. Jägargryta av nötkött med timjan, champinjoner och brysselkål, potatis

 

Lördag 8 november

Lunch
1. Köttbullar med lingongräddsås, potatis och grönsaker
2. Ugnsbakad lax med hollandaisesås, potatis och grönsaker
Förrätt: Skagencanapé
Efterrätt

Middag
1. Ingefärsglacerad karré med salviakryddad honungssky och rostad potatis
2. Fransk fiskgryta med fänkål och tomat, örtaioli och potatis.

 

Söndag 9 november

Lunch
1. Biff à la Lindström med rödvinssås, potatis och grönsaker
2. Rökt kalkonbröst med mimosasallad, potatis och grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Broccoli- och blomkålsgratäng med rökt skinka, potatis och grönsaker
2. Pocherad torskfilé med gräslöks- och vitvinssås, potatis och grönsaker