Måndag 17 november
Lunch
1. Ostgratinerad sejfilé med spenat, potatis och grönsaker
2. Kålpudding med skysås, potatis, lingon och grönsaker
Middag
1. Dragon och citruskryddad kycklingpanna med rotfrukter
2. Fläskpannkaka med lingon och grönsaker

 

Tisdag 18 november
Lunch
1. Viltmästarskav med potatismos, gelé och grönsaker
2. Dilldoftande hummersoppa med kuvertbröd och smältost
Middag
1. Frukostkorv med skånsk senapssås, potatis och grönsaker
2. Pytt i panna med gräddsås och rödbetor

 

Onsdag 19 november
Lunch
1. Stekt falukorv med stuvad vitkål och potatis
2. Lättrimmad kolja med ägg & dillsås, potatis och grönsaker
Middag
1. Klassiskt dillkött med potatis och grönsaker
2. Persiljejärpar med champinjonsås, potatis och grönsaker

 

Torsdag 20 november
Lunch
1. Krämig palsternackssoppa med gräslök, pannkaka med sylt och grädde
2. Rostbiff med rotfruktssallad & remouladesås
Middag
1. Asiatisk kycklinggryta med curry & kokosmjölk, ris & wokgrönsaker
2. Blodpudding med bacon, lingon och grönsaker

 

Fredag 21 november
Lunch
1. Smörstekt kummel med dillmajonäs, potatis och grönsaker
2. Biff Stroganoff med potatis och grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Ostgratinerad blomkål & broccoli med skinka och potatis
2. Köttfärsfyllda crepes med tomatsås & grönsaker

 

Lördag 22 november
Lunch
1. Pocherad sej med kaviar & gräslökssås, potatis och grönsaker
2. Kalvfärsbiff med paprikasås, potatis och grönsaker
Förrätt: Canapé med gubbröra
Efterrätt

Middag
1. Lasagne al forno med broccoli
2. Slottsstek med gräddsås, potatis, gelé och grönsaker

 

Söndag 23 november
Lunch
1. Lax & purjolåda med potatis & palsternacka, kall dillsås och grönsaker
2. Ugnsstekt kycklinglårfilé med pestosås, rostad potatis och grönsaker
Efterrätt

Middag
1. Pepparrotskött med potatis och grönsaker
2. Ost & skinkpaj med Rhodes Islandssås och grönsaker