Måndag 19 maj
Lunch
1. Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
2. Laxqueneller i hummersås, potatis & grönsaker
Middag
1. Janssons frestelse med ägghalva & grönsaker
2. Kycklingfrikassé i klassisk dillsås, potatis & grönsaker

Tisdag 20 maj
Lunch
1. Lättrimmad sejfilé med stuvad spenat, potatis & grönsaker
2. Kroppkakor med skirat smör & rårörda lingon
Middag
1. Kåldolmar med gräddsås, potatis, rårörda lingon & grönsaker
2. Pasta Carbonara med grönsaker

Onsdag 21 maj
Lunch
1. Kokt wienerkorv med potatismos, saltgurka & salladsgrönsaker
2. Stekt inlagd strömming med kall dillsås, potatis & riven morot
Middag
1. Kycklinggryta med curry, ris & broccoli
2. Bogfläskgryta med äpple & katrinplommon, potatis & broccoli

Torsdag 22 maj
Lunch
1. Ängamatssoppa, pannkaka med sylt & grädde
2. Pastrami med potatissallad, pickles & salladsgrönsaker
Middag
1. Ugnsstekt kalkonbröst med potatisgratäng & smöriga romanbönor
2. Kalvsylta med potatismos & rödbetssallad

Fredag 23 maj
Lunch
1. Portergryta med potatis & romanesco
2. Ugnsbakad torsk med anjovis & gräslökssås, potatis & grönsaker
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås

Middag
1. Ost & tomatgratinerad falukorv med potatismos & romanesco
2. Köttfärslimpa med chalottenlöksås, potatis & grönsaker

Lördag 24 maj
Lunch
1. Pocherad kummelfilé med gräddstuvad purjo, potatis & grönsaker
2. Lammfärsbiff med tzatziki, kokta rödbetor & stekt rosmarinpotatis
Förrätt: Rostbiff med selleri & pepparrot
Efterrätt: Chokladmousse

Middag
1. Prinskorv med äggröra, stekt potatis, saltgurka & salladsgrönsaker
2. Potatisbullar med bacon & rårörda lingon

Söndag 1 juni
Lunch
1. Sprödbakad sej med remouladesås, potatis & grönsaker
2. Skinkstek med citron& timjanssky, potatis, svartvinbärsgelé & grönsak
Efterrätt: Ostkaka med jordgubbssylt

Middag
1. Pastagratäng med skinka & skogssvamp, grönsaker
2. Fransk köttgryta med rödvin, lök & morot, potatis & grönsaker