Guidade stadsvandringar med Linnéa

Vi lever i extraordinära tider och istället för att resa ut i världen och se oss omkring har vi det senaste halvåret fått rikta blickarna mer lokalt. Blomsterfondens samarbetspartner Reseskaparna erbjuder nu alla medlemmar rabatt på turer i Sverige för alla som inte vill resa så långt. Här hittar du alla erbjudanden för Blomsterfondens medlemmar

Guidade stadsvandringar i mindre grupper med avstånd

Reseskaparnas uppskattade guide och reseledare sedan 20 år är inte enbart sångerska och violinist, utan även auktoriserad Stockholmsguide. Med Linnéa som ciceron blir det inte bara intressanta historier om Stockholm utan också musikalisk underhållning av hög kvalitet. Linnéas vandringar är som regel 90 minuter långa, ibland något längre. Antal deltagare är max 15-20 personer så att vi ska kunna hålla trygga avstånd samtidigt som vi hör bra. Man behöver kunna gå obehindrat i långsam takt, vi stannar ofta för att lyssna till intressant historik.

Alla turer bjuder på lite levande musik – sång & fiol. Vissa under vandringens gång, andra inbjuder till en naturlig avslutning med möjlighet till sittplatser. Då är det trevligt med egen fikatermos och kanske sittunderlag.  Se vad som gäller vid varje enskild vandring.
OBS! Vid dåligt väder erbjuds alternativt datum.