Restaurangmeny Svalnäs v.4

Måndag 21 januari
Stekt fläskkorv* serveras med senapsmos samt saltgurka
Fiskgratäng med ostsås serveras med kokt potatis

Tisdag 22 januari
Chipottlebiffar med rostad potatis, ajvar- och kaprissås
Bräckt falukorv* serveras med stuvade bönor och kokt potatis

Onsdag 23 januari
Fläskgryta* yakiniku serveras med kokt ris och chiligurka
Kycklingpiccata serveras med skysås och råstekt potatis

Torsdag 24 januari
Broccolisoppa, pannkakor serveras med syltade jordgubbar samt vispad grädde
Cornflakespanerad spätta serveras med gurkdressing och kokt potatis

Fredag 25 januari
Fläskschnitzel* serveras med rödvinssky och stekt potatis
Tomat och vitlöksbakad torsk serveras med potatismos

Lördag 26 januari
Ugnsbakad fläskkarré* serveras med buljongkokta rotfrukter och senapssås
Chicken ála King serveras med kokt ris
Dessert

Söndag 27 januari
Kalvfrikassé med sparris och champinjoner serveras med kokt potatis
Dillpanerad flundra serveras med kall citronsås och kokt potatis
Dessert

*Innehåller fläskkött
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 698 89 95

Varmt välkomna!