Följande meny serveras på Svalnäs och Lisebergs restauranger v.1.

Måndag  29 december
Dagens  
Kokt frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis
eller
Viltfärsbiff med svamp, vinbärsås och potatispuré med prästost

 

Tisdag  30 december
Dagens 
Stekt rödspätta med remouladsås och kokt potatis
eller
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis

 

Onsdag    31 december
Dagens  
Helstekt fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng
Dessert: Glass med varma bär

 

Torsdag 1 januari
Dagens 
Stekt laxfjäril med hollandaise och kokt potatis
eller
Pannbiff med löksky och kokt potatis

 

Fredag  2 januari
Dagens 
Grillad kyckling med tomatragu och stekt potatis
eller
Olivöverbakad torskfilé med jasmineris och chillisås

 

Lördag    3 januari
Dagens    
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
eller
Piccata milanese
Dessert:  Pannacotta  med björnbär

 

Söndag  4 januari
Dagens
Kalopps med rödbetor och kokt potatis
eller
Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Dessert:  Chokladpudding med vispad grädde

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe

Öppet 11.00 – 13.30

Välkomna