Följande meny serveras på Svalnäs och Lisebergs restauranger v.1.
Måndag 29 december
Dagens
Kokt frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis
eller
Viltfärsbiff med svamp, vinbärsås och potatispuré med prästost
Tisdag 30 december
Dagens
Stekt rödspätta med remouladsås och kokt potatis
eller
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
Onsdag 31 december
Dagens
Helstekt fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng
Dessert: Glass med varma bär
Torsdag 1 januari
Dagens
Stekt laxfjäril med hollandaise och kokt potatis
eller
Pannbiff med löksky och kokt potatis
Fredag 2 januari
Dagens
Grillad kyckling med tomatragu och stekt potatis
eller
Olivöverbakad torskfilé med jasmineris och chillisås
Lördag 3 januari
Dagens
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
eller
Piccata milanese
Dessert: Pannacotta med björnbär
Söndag 4 januari
Dagens
Kalopps med rödbetor och kokt potatis
eller
Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Välkomna