Nedan meny serveras i Blomsterfondens restauranger på Liseberg och Svalnäs under vecka 11.
Måndag 9 mars
Pasta med skinka och ädelostsås serveras med brytbönor
Citronrimmad stekt uerfilé, brynt smör, citronklyfta, ärtor. Serveras med kokt potatis
Tisdag 10 mars
Stekt falukorv, gräddstuvad spenat, minimorötter serveras med kokt potatis
Köttbullar, lingongräddsås, rårörda lingon, minimorötter. Serveras med potatismos
Onsdag 11 mars
Skånsk kalops, rödbetor, broccoli serveras med kokt potatis
Sprödbakad fisk, remouladsås, herrgårdgrönsaker. Serveras med kokt potatis
Torsdag 12 mars
Ärtsoppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Laxpudding, skirat smör samt broccoli
Fredag 13 mars
Levergryta med bacon och grönsaker, rårörda lingon, serveras med kokt potatis
Dansk sjömansbiff med saltgurka
Lördag 14 mars
Parmesangratinerad sejfilé i skaldjurssås, morötter, serveras med potatismos
Ugnstekt fläskkarré, choronsås och brytbönor. Serveras med klyftpotatis
Dessert
Söndag 15 mars
Nötstek, skysås, gelé, blomkål serveras med kokt potatis
Kokt torsk, ägg och persiljesås, ärtor serveras med kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkomna!