Nedan meny serveras i Blomsterfondens restauranger på Liseberg och Svalnäs under vecka 12.

Måndag 16 mars   
Kycklingwok med krispiga grönsaker serverad med sweet chili dressing och jasminris
Fisk à la Provence-gratäng serverad med ärtor och potatismos

 

Tisdag  17 mars    
Pankostekt kycklingfilé med kokt potatis serverad med apelsinsås och sockerärtor
Pasta med varmrökt lax och fänkålsås samt sockerärtor

 

Onsdag 18 mars    
Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Lammfärsbiff, kokt potatis serveras med tzatziki och tomatsalsa

 

Torsdag 19 mars  
Ärtsoppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Biff stroganoff med champinjoner serveras med  ris och blomkål

 

Fredag 20 mars  
Kycklingfilé-gratäng med soltorkade tomater, fetaost och ris
Fiskroulader med sparris i vitvinsås. Serveras med broccoli och kokt potatis.

 

Lördag 21 mars  
Kalvfärsbiff med champinjonsås, rårörda lingon, herrgårdsgrönsaker och potatismos
Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky, ärtor och tändstickspotatis
Dessert

 

Söndag 22 mars  
Dansk sjömansbiff med rårörda lingon och saltgurka serverad med kokt potatis
Rostbiff med löksky, rårörda lingon och haricots verts serverad med kokt potatis
Dessert

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95

Varmt  välkomna!