Nedan meny serveras i Blomsterfondens restauranger på Liseberg och Svalnäs under vecka 12.
Måndag 16 mars
Kycklingwok med krispiga grönsaker serverad med sweet chili dressing och jasminris
Fisk à la Provence-gratäng serverad med ärtor och potatismos
Tisdag 17 mars
Pankostekt kycklingfilé med kokt potatis serverad med apelsinsås och sockerärtor
Pasta med varmrökt lax och fänkålsås samt sockerärtor
Onsdag 18 mars
Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Lammfärsbiff, kokt potatis serveras med tzatziki och tomatsalsa
Torsdag 19 mars
Ärtsoppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Biff stroganoff med champinjoner serveras med ris och blomkål
Fredag 20 mars
Kycklingfilé-gratäng med soltorkade tomater, fetaost och ris
Fiskroulader med sparris i vitvinsås. Serveras med broccoli och kokt potatis.
Lördag 21 mars
Kalvfärsbiff med champinjonsås, rårörda lingon, herrgårdsgrönsaker och potatismos
Helstekt fläskytterfilé med rödvinssky, ärtor och tändstickspotatis
Dessert
Söndag 22 mars
Dansk sjömansbiff med rårörda lingon och saltgurka serverad med kokt potatis
Rostbiff med löksky, rårörda lingon och haricots verts serverad med kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkomna!