Följande meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 14.

Måndag 30 mars   
Makaronipudding serveras med skirat smör och ärtor
Halstrad torskfile’ med fänkål i tomatsås serveras med dillaioli ärtor och kokt potatis

 

Tisdag  31 mars  
Biff Lindström serveras med rödvinssås, saltgurka samt stekt potatis
Ugnstekt kycklingfilé med krämig ädelostsås serveras med morötter och rostad potatis

 

Onsdag 1 april 
Prinskorv med stuvad spenat serveras med minimorötter och stekt potatis
Panerad fisk med dansk remouladsås serveras med brytbönor och kokt potatis

 

Torsdag 2 april 
Ärtsoppa, Alternativ soppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Fransk oxgryta med rödvin serveras med ärtor och kokt potatis

 

Långfredag 3 april    
Fetaostfylld lammfärsbiff med gräddig tomatsås serveras med stringbeans och rostad potatis
Chiligratinerat kycklingbröst serveras med tomatsalsa, sockerärtor samt ris

 

Påskafton 4 april
Påskbuffe’
Dessert

 

Påskdagen 5 april  
Kallskuret kalkonbröst serveras med ärtor och morötter samt gräddig potatisgratäng
Ugnsgratinerad lax med västerbottenost och spenat, serveras med vitvinssås, minimorötter och kokt potatis
Dessert

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95

Varmt  välkommna!