Följande meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 14.
Måndag 30 mars
Makaronipudding serveras med skirat smör och ärtor
Halstrad torskfile’ med fänkål i tomatsås serveras med dillaioli ärtor och kokt potatis
Tisdag 31 mars
Biff Lindström serveras med rödvinssås, saltgurka samt stekt potatis
Ugnstekt kycklingfilé med krämig ädelostsås serveras med morötter och rostad potatis
Onsdag 1 april
Prinskorv med stuvad spenat serveras med minimorötter och stekt potatis
Panerad fisk med dansk remouladsås serveras med brytbönor och kokt potatis
Torsdag 2 april
Ärtsoppa, Alternativ soppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Fransk oxgryta med rödvin serveras med ärtor och kokt potatis
Långfredag 3 april
Fetaostfylld lammfärsbiff med gräddig tomatsås serveras med stringbeans och rostad potatis
Chiligratinerat kycklingbröst serveras med tomatsalsa, sockerärtor samt ris
Påskafton 4 april
Påskbuffe’
Dessert
Påskdagen 5 april
Kallskuret kalkonbröst serveras med ärtor och morötter samt gräddig potatisgratäng
Ugnsgratinerad lax med västerbottenost och spenat, serveras med vitvinssås, minimorötter och kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkommna!