Nedan meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 15.

Annandag Påsk 6 april   
Inkokt lax, dillmajonäs, ärtor serveras med citronklyfta och kokt potatis
Helgskinka med mimosasallad serveras med ärtor och kokt potatis

 

Tisdag  7 april
Lasagne al forno serveras med broccoli
Rimmad torsk i vitt vin och musslor, serveras med minimorötter och kokt potatis

 

Onsdag 8 april  
Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg
Dansk sjömansbiff, serveras med saltgurka och ärtor

 

Torsdag 9 april  
Ärtsoppa eller alternativ soppa och pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Marinerad kycklingsnitzel, rostad löksmör serveras med ärtor och potatismos

 

Fredag 10 april
Kålpudding, skysås serveras med rårörda lingon, morötter samt kokt potatis
Pocherade spättaroulader i hummersås serveras med brytbönor och kokt potatis

 

Lördag 11 april  
Viltfärsbiff med gräddig enbärssås serveras med rårörda lingon och potatismos
Sejfilé i skaldjurssås serveras med ärtor och potatismos
Dessert

 

Söndag 12 april 
Örtöverbakad fläskhare med gräddsås serveras med gelé, string beans samt kokt potatis
Portergryta serveras med morötter och kokt potatis
Dessert

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95

Varmt  välkomna!