Nedan meny serveras på restaurangerna i Svalnäs och Liseberg under vecka 17.

Måndag 20 april   
Gratinerad lunchkorv med senap och hackad gurka. Serveras med minimorötter och potatismos.
Pasta med saffran, lax och räksås serverad med broccoli

 

Tisdag  21 april    
Kokt fläskkorv med rotmos, senapssås och ärtor
Pepparrotskött med sås, morötter och kokt potatis

 

Onsdag 22 april  
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och haricots verts
Skånsk kalops med herrgårdsgrönsaker, rödbetor och kokt potatis

 

Torsdag 23 april    
Ärtsoppa eller alternativ soppa. Pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor samt ärtor och morötter

 

Fredag 24 april  
Kycklingwok med krispiga grönsaker och ris samt sesamfröstekt broccoli med chilidressing
Fiskgratäng med räkor och sparris, potatismos och sockerärtor

 

Lördag 25 april
Rosmarindoftande äppelfläsk serverat med stuvad vitkål, haricots verts och kokt potatis
Oxgryta med senapsgräddsås, kokt potatis och ärtor
Dessert

 

Söndag 26 april  
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, syrad blomkål och kokt potatis
Nötstek med sherrygräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
Dessert

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95

Varmt välkomna!