Nedan meny serveras på restaurangerna i Svalnäs och Liseberg under vecka 17.
Måndag 20 april
Gratinerad lunchkorv med senap och hackad gurka. Serveras med minimorötter och potatismos.
Pasta med saffran, lax och räksås serverad med broccoli
Tisdag 21 april
Kokt fläskkorv med rotmos, senapssås och ärtor
Pepparrotskött med sås, morötter och kokt potatis
Onsdag 22 april
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och haricots verts
Skånsk kalops med herrgårdsgrönsaker, rödbetor och kokt potatis
Torsdag 23 april
Ärtsoppa eller alternativ soppa. Pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor samt ärtor och morötter
Fredag 24 april
Kycklingwok med krispiga grönsaker och ris samt sesamfröstekt broccoli med chilidressing
Fiskgratäng med räkor och sparris, potatismos och sockerärtor
Lördag 25 april
Rosmarindoftande äppelfläsk serverat med stuvad vitkål, haricots verts och kokt potatis
Oxgryta med senapsgräddsås, kokt potatis och ärtor
Dessert
Söndag 26 april
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, syrad blomkål och kokt potatis
Nötstek med sherrygräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkomna!