Följande meny serveras på Svalnäs och Lisebergs restauranger v.2.

Måndag 5 januari
Dagens 
Ugnsgratinerad falukorv med äpple, lök och potatismos
eller
Lättrimmad uerfilé i pesto med soltorkad tomatsås och bulgur

 

Tisdag 6 januari
Dagens
Herrgårdsstek med gräddsås och kokt potatis
eller
Ugnsbakad lax med vitvinssås och kokt potatis

 

Onsdag 7 januari
Dagens    
Chiligratinerad kassler med ris
eller
Persiljestekt fiskfilé med pikant paprikasås

 

Torsdag 8 januari
Dagens  
Ärtsoppa med pannkakor, syltade bär och vispgrädde
eller
Stekt torsk med ansjoviscreme och kokt potatis

 

Fredag 9 januari
Dagens
Pocherad fiskfilé i räk och dillsås
eller
Färsbiff med tzatziki och klyftpotatis

 

Lördag 10 januari  
Dagens  
Oxjärpar med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
eller
Kyckling schnitzel med chillibearnaise och råstekt potatis
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås

 

Söndag 11 januari
Dagens  
Helstekt fläskkarré med senapsås och klyftpotatis
eller
Hummergratinerad rödspätta med kokt potatis
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe

Öppet 11.00 – 13.30

Välkomna!