Följande meny serveras på Svalnäs och Lisebergs restauranger v.2.
Måndag 5 januari
Dagens
Ugnsgratinerad falukorv med äpple, lök och potatismos
eller
Lättrimmad uerfilé i pesto med soltorkad tomatsås och bulgur
Tisdag 6 januari
Dagens
Herrgårdsstek med gräddsås och kokt potatis
eller
Ugnsbakad lax med vitvinssås och kokt potatis
Onsdag 7 januari
Dagens
Chiligratinerad kassler med ris
eller
Persiljestekt fiskfilé med pikant paprikasås
Torsdag 8 januari
Dagens
Ärtsoppa med pannkakor, syltade bär och vispgrädde
eller
Stekt torsk med ansjoviscreme och kokt potatis
Fredag 9 januari
Dagens
Pocherad fiskfilé i räk och dillsås
eller
Färsbiff med tzatziki och klyftpotatis
Lördag 10 januari
Dagens
Oxjärpar med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
eller
Kyckling schnitzel med chillibearnaise och råstekt potatis
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Söndag 11 januari
Dagens
Helstekt fläskkarré med senapsås och klyftpotatis
eller
Hummergratinerad rödspätta med kokt potatis
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår grönsaker, dryck, sallad, bröd och kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Välkomna!