Restaurangmeny v.20

Måndag 13 maj
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Fisk i skaldjurssås serveras med aioli och kokt potatis

Tisdag 14 maj
Pannbiff serveras med lök sky, inlagd gurka och kokt potatis
Falukorvslåda* serveras med potatismos

Onsdag 15 maj
Persiljemarinerad fläskkarré* serveras med tomatsalsa och rostad potatis
Kyckling i dillsås serveras med pressgurka och kokt potatis

Torsdag 16 maj
Jordärtskockssoppa & pannkakor serveras med syltade körsbär samt vispad grädde
Ugnsbakad fisk med rödbetor och kapris serveras med kokt potatis

Fredag 17 maj
Skinkrullar* med fetaost och tomater serveras med skysås och råstekt potatis
Inlagd strömming serveras med dillpotatissallad

Lördag 18 maj
Fläskfilé* black and White serveras med rostad potatis och sparris
Panko panerad kyckling serveras med rostad potatis, tzatziki och sparris
Dessert

Söndag 19 maj
Piccata milanese på kotlett* serveras med tomatsås samt kokt ris
Fiskrullader i grönärt sås serveras med kokt potatis
Dessert

*Innehåller fläskkött

Med reservation för ev ändringar 
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 698 89 95
Varmt välkomna!