Nedan meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 20.
Måndag 11 maj
Köttbullar med lingongräddsås, ärtor och potatismos
Laxpytt med franska örter, limedressing och haricots verts
Tisdag 12 maj
Citronbakad torsk med äggsås, minimorötter och kokt potatis
Wallenbergare med brynt smör serveras med herrgårdsgrönsaker och potatismos
Onsdag 13 maj
Pankopanerad kummel med örtagårdssås, broccoli och kokt potatis
Stekt fläsk med löksås, ärtor och kokt potatis
Torsdag 14 maj
Grön ärtsoppa med creme fraiche. Pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Prinskorv med stuvad spenat, morötter och stekt potatis
Fredag 15 maj
Klassisk Wienerschnitzel med kapris och ansjovis. Serveras med rödvinssky, ärtor och potatismos
Pankostekt kycklingfilé med wiskeygräddsås, brytbönor och ris
Lördag 16 maj
Kallskuret kalkonbröst med salviagräddsås, ärtor och morötter samt potatisgratäng
Torskgratäng med purjolök serveras med minimorötter och kokt potatis
Dessert
Söndag 17 maj
Biff Rydberg serveras med dijonsenapskräm och minimorötter, toppad med persilja
Inkokt lax med dillmajonäs. Serveras med citronklyfta, ärtor samt kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkomna!