Nedan meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 20.

 

Måndag 11 maj 
Köttbullar med lingongräddsås, ärtor och potatismos
Laxpytt med franska örter, limedressing och haricots verts

 

Tisdag  12 maj  
Citronbakad torsk med äggsås, minimorötter och kokt potatis
Wallenbergare med brynt smör serveras med herrgårdsgrönsaker och potatismos

 

Onsdag 13 maj    
Pankopanerad kummel med örtagårdssås, broccoli och kokt potatis
Stekt fläsk med löksås, ärtor och kokt potatis

 

Torsdag 14 maj 
Grön ärtsoppa med creme fraiche. Pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Prinskorv med stuvad spenat, morötter och stekt potatis

 

Fredag 15 maj
Klassisk Wienerschnitzel med kapris och ansjovis. Serveras med rödvinssky, ärtor och potatismos
Pankostekt kycklingfilé med wiskeygräddsås, brytbönor och ris

 

Lördag 16 maj 
Kallskuret kalkonbröst med salviagräddsås, ärtor och morötter samt potatisgratäng
Torskgratäng med purjolök serveras med minimorötter och kokt potatis
Dessert

 

Söndag 17 maj 
Biff Rydberg serveras med dijonsenapskräm och minimorötter, toppad med persilja
Inkokt lax med dillmajonäs. Serveras med citronklyfta, ärtor samt kokt potatis
Dessert

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95

Varmt  välkomna!