Måndag 29 juni
Stekt falukorv och stuvade morötter serveras med brytbönor och kokt potatis
Sej i skaldjurssås serveras med morötter och kokt potatis
Tisdag 30 juni
Viltfärsbiff med svampsås serveras med rårörda lingon, broccoli och kokt potatis
Pasta med krämig laxsås serveras med ärtor och riven parmesanost
Onsdag 1 juli
Helstekt fläskkarré med plommongräddsås serveras med haricots verts och kokt potatis
Fiskgryta med saffran och grillgrönsaker serveras med haricots verts, mild aioli och kokt ris
Torsdag 2 juli
Krämig kycklingsoppa med grönsaker och pannkakor med syltade körsbär och vispad grädde
Panerad Hokifilé serveras med sås verte, citronklyfta, ärtor och kokt potatis
Fredag 3 juli
Schnitzel med klassiska tillbehör serveras med ärtor, rödvinssky och stekt potatis
Kycklingfilé i rödvinssås med smålök och champinjoner serveras med ärtor och kokt ris
Lördag 4 juli
Inkokt lax med dillmajonäs serveras med herrgårdsgrönsaker, citronklyfta och kokt potatis
Viltskavsgryta serveras med rårörda lingon, broccoli och potatismos
Dessert
Söndag 5 juli
Gratinerad kassler med vitt vin och creme fraiche serveras med broccoli och stekt potatis
Laxfylld spättafilé serveras med vitvinssås, haricots verts och kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95
Varmt välkomna!