Restaurangmeny v.46
Måndag 11 november
Lunchkorv* serveras med senapssås och potatismos
Fiskgratäng med ostsås serveras med kokt potatis
Tisdag 12 november
Chipottlebiffar med rostad potatis, ajvar- och kaprissås
Bräckt falukorv* serveras med stuvad vitkål och kokt potatis
Onsdag 13 november
Fläskgryta* yakiniku serveras med kokt ris och chiligurka
Kycklingpiccata serveras med skysås och råstekt potatis
Torsdag 14 november
Ärtsoppa*, pannkakor serveras med syltade jordgubbar samt vispad grädde
Cornflakespanerad spätta serveras med gurkdressing och kokt potatis
Fredag 15 november
Fläskschnitzel* serveras med rödvinssky och stekt potatis
Tomat och vitlöksbakad torsk serveras med potatismos
Lördag 16 november
Ugnsbakad fläskkarré* serveras med buljongkokta rotfrukter och senapssås
Chicken à la King serveras med kokt ris
Dessert
Söndag 17 november
Kalvfrikassé med sparris och champinjoner serveras med kokt potatis
Dillpanerad flundra serveras med kall citronsås och kokt potatis
Dessert
*Innehåller fläskkött
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61
Varmt välkomna!