Restaurangmeny v.47
Måndag 18 november
Fisk med purjo och äppeltäcke serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna* serveras med rödbetor
Tisdag 19 november
Wallenbergare serveras med skirat smör, lingonsylt och potatismos
Lunchkorv* serveras med potatismos och chilimajonnäs
Onsdag 20 november
Krämig gryta på skinkstek* med äpple och kål serveras med kokt potatis
Kycklingbröst med bacon* och rosmarinsky serveras med kokt potatis
Torsdag 21 november
Ärtsoppa med fläsk serveras med här gjorda pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner
Fredag 22 november
Fläskfilégryta* med smak av kantareller och fransk senap serveras med kokt potatis
Ägg och kaprisfisk med räkor serveras med potatismos
Lördag 23 november
Viltkryddad fläskkarré* serveras med tranbärsgräddsås och kokt potatis
Kycklingfilé serveras med chiliyoghurt samt rostad potatis
Dessert
Söndag 24 november
Bräckt kassler* serveras med krämig potatissallad och pressgurka
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61