Restaurangmeny v.50
Måndag 9 december
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Fisk i skaldjurssås serveras med aioli och potatis
Tisdag 10 december
Pannbiff serveras med lök sky, inlagd gurka och potatis
Falukorvslåda* serveras med potatismos
Onsdag 11 december
Kalops serveras med rödbetor och potatis
Kyckling i dillsås serveras med pressgurka och potatis
Torsdag 12 december
Ärtsoppa* & pannkakor serveras med syltade körsbär samt vispad grädde
Senapssill serveras med potatis
Fredag 13 december
Fläskkorv* serveras med rotmos och kökets senap
Stekt panerad flundra som serveras med dansk remouladsås samt potatis.
Lördag 14 december
Fläskfilé* med rödvinssås serveras med rostad potatis
Panko panerad kyckling serveras med rostad potatis, tzatziki
Dessert
Söndag 15 december
Fläskgryta smaksatt med glögg serveras med potatis
Fiskrullader i grönärt sås serveras med potatis
Dessert
*Innehåller fläskkött
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61
Varmt välkomna!