Restaurangmeny v.50

Måndag 9 december      
Pytt i panna* serveras med stekt ägg och rödbetor
Fisk i skaldjurssås serveras med aioli och potatis

Tisdag 10 december       
Pannbiff serveras med lök sky, inlagd gurka och potatis 
Falukorvslåda* serveras med potatismos

Onsdag 11 december     
Kalops serveras med rödbetor och potatis 
Kyckling i dillsås serveras med pressgurka och potatis

Torsdag 12 december    
Ärtsoppa* & pannkakor serveras med syltade körsbär samt vispad grädde
Senapssill serveras med potatis

Fredag 13 december      
Fläskkorv* serveras med rotmos och kökets senap 
Stekt panerad flundra som serveras med dansk remouladsås samt potatis. 

Lördag 14 december      
Fläskfilé* med rödvinssås serveras med rostad potatis  
Panko panerad kyckling serveras med rostad potatis, tzatziki 
Dessert

Söndag 15 december     
Fläskgryta smaksatt med glögg serveras med potatis
Fiskrullader i grönärt sås serveras med potatis
Dessert


*Innehåller fläskkött

Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort 
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61


 Varmt välkomna!