Nedan meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 18.
Måndag 27 april
Pasta med varmrökt lax, spenatsås och gröna ärtor
Kycklinggryta med fransk senap, broccoli och ris
Tisdag 28 april
Fiskburgare med potatismos, dill och citronsås samt morötter
Pannbiff med löksky, rårörda lingon, ärtor samt potatismos
Onsdag 29 april
Pasta Bolognese med riven parmesanost och tomathalva
Pankopanerad kycklingfilé med svampsås, ärtor och ugnsrostade rotfrukter
Torsdag 30 april
Ärtsoppa eller alternativ soppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Stekt strömming med potatismos, brynt smör och ärtor
Fredag 1 maj
Biff stroganoff med champinjoner, minimorötter och ris
Fiskgratäng på torsk med pepparrotssås, herrgårdsgrönsaker och kokt potatis
Lördag 2 maj
Ugnstekt kycklingfilé med krämig gorgonzolasås, brytbönor och tändstickspotatis
Gravad lax med hovmästarsås, ärtor och kokt potatis
Dessert
Söndag 3 maj
Grillad fläskkarré med choronsås, inlagd gurka och klyftpotatis
Kalvfärsbiff med champinjonsås, persiljemorötter och kokt potatis
Dessert
Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95