Nedan meny serveras i restaurangerna på Svalnäs och Liseberg under vecka 19.

Måndag 4 maj    
Rårakor med bacon, lingonkeso och ärtor
Frukostkorv med pepparrotssås, ärtor och kokt potatis

 

Tisdag  5 maj 
Biff Lindström med rödvinssky, saltgurka och potatismos
Parmesanstekt kycklingfilé med chilidressing, broccoli och kokt potatis

 

Onsdag 5 maj    
Pasta med skinka och broccolisås samt minimorötter
Laxfylld kummelfilé med kall gräslöksås, ärtor och kokt potatis

 

Torsdag 7 maj    
Ärtsoppa eller alternativ soppa med pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Stekt fläsk med bruna bönor, brytbönor och kokt potatis

 

Fredag 8 maj  
Renskavsgryta med svamp och rotfrukter, ärtor och kokt potatis
Rostbiff med rödvinssky, morötter och gräddig potatisgratäng

 

Lördag 9 maj 
Kycklingfilé med ädelostsås, herrgårdsgrönsaker och rostad potatis
Pankopanerad torskfilé med Skagensås, herrgårdsgrönsaker och kokt potatis
Dessert

 

Söndag 10 maj    
Herrgårdsstek med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
Fiskroulader med sparris, ärtor, vitvinssås samt kokt potatis
Dessert

 

Pris 68:- kontant, 63:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 070-695 89 95