Fasad på Ringvägens seniorboende

Kö till seniorboende

Som medlem kan man ställa sig i kö till våra seniorboenden

Seniorboendet består av hyresrätter för personer som fyllt 60 år, men alla kan ställa sig i Blomsterfondens kö, oavsett ålder. Det enda kravet är att du måste vara medlem i Blomsterfonden.

SeniorboTorget

Om du är medlem och står i kö för seniorboende kan du använda vår webbtjänst SeniorboTorget för att hålla dig informerad om vilka lägenheter som är lediga, anmäla ditt intresse till lägenheter samt se dina erbjudanden om lägenhet. Du kan även ange dina lägenhetspreferenser och få meddelande via e-post om en lägenhet som stämmer med dina önskemål blir ledig. Är du inte medlem? Klicka på Medlemskap högst upp i högra hörnet.

Mer om kötider

 

Kötiden för våra seniorboenden varierar stort utifrån tillgång och efterfrågan samt omsättning och produktion av nya lägenheter. Det brukar variera mellan ca 10 år till 20 års kötid, men det kan också vara mindre än 10 års kötid till vissa lägenheter. Det beror mycket på önskemål om område och lägenhetstyp. Mer information hittar du på SenorboTorget under köstatistik.

Frågor om uthyrningen och våra lägenheter?

Kontakta Uthyrningen på telefon 08-555 94 527 på vardagar mellan 08.00-17.00 eller skicka e-post till  uthyrning@blomsterfonden.se

För att ställa dig i kö till seniorboende eller få svar på frågor om bokön, kontakta medlems- och givarservice.