Restaurangmeny v.1
Måndag 30 december
Fisk med purjo och äppeltäcke serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna* serveras med rödbetor
Tisdag 31 december
Fläsk ytterfilé serveras med skogssvampsås och kokt potatis
Hummersoppa
Onsdag 1 januari
Krämig gryta på skinkstek* med äpple och kål serveras med kokt potatis
Kycklingbröst med bacon* och rosmarinsky serveras med kokt potatis
Torsdag 2 januari
Ärtsoppa med fläsk serveras med här gjorda pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner
Fredag 3 januari
Fläskfilégryta* med smak av kantareller och fransk senap serveras med kokt potatis
Ägg och kaprisfisk med räkor serveras med potatismos
Lördag 4 januari
Viltkryddad fläskkarré* serveras med tranbärsgräddsås och kokt potatis
Kycklingfilé serveras med chiliyoghurt samt rostad potatis
Dessert
Söndag 5 januari
Bräckt kassler* serveras med krämig potatissallad och pressgurka
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert
Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61