Restaurangmeny v.1

Måndag 30 december   
Fisk med purjo och äppeltäcke serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna* serveras med rödbetor

Tisdag 31 december      
Fläsk ytterfilé serveras med skogssvampsås och kokt potatis
Hummersoppa

Onsdag 1 januari            
Krämig gryta på skinkstek* med äpple och kål serveras med kokt potatis
Kycklingbröst med bacon* och rosmarinsky serveras med kokt potatis

Torsdag 2 januari            
Ärtsoppa med fläsk serveras med här gjorda pannkakor, syltade bär och vispad grädde
Köttbullar serveras med stuvade makaroner

Fredag 3 januari             
Fläskfilégryta* med smak av kantareller och fransk senap serveras med kokt potatis
Ägg och kaprisfisk med räkor serveras med potatismos

Lördag 4 januari              
Viltkryddad fläskkarré* serveras med tranbärsgräddsås och kokt potatis
Kycklingfilé serveras med chiliyoghurt samt rostad potatis
Dessert

Söndag 5 januari             
Bräckt kassler* serveras med krämig potatissallad och pressgurka
Panerad flundra serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Dessert

Med reservation för ev ändringar
Pris 78:- kontant, 73:- med internkort
I lunchen ingår dryck, sallad, bröd & kaffe
Öppet 11.00 – 13.30
Telefon: 08 – 555 945 30, 070 – 215 79 61