Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

Aktuella lediga jobb

2020-05-18   Blomsterfonden söker bovärd till Djursholm i Danderyd

Arbetsuppgifter:
Som bovärd kommer du hantera inkomna felanmälningar vilket omfattar bland annat reparationer och underhåll samt ansvar för att dessa åtgärdas. Bovärden utför reparationer i den mån som är möjligt alternativt beställer åtgärder genom våra avtalade entreprenörer. Du sköter också den brandskyddsarbete enligt dokumentation.

Du kommer också att ingå i en snöberedskap vissa helger mellan september och mars. I rollen ingår även en del administration i form av registrering av felanmälningar mm.

Du rapporterar till fastighetsförvaltaren.

Det kan även förekomma uppdrag i Blomsterfondens övriga fastigheter. Under semesterperioder eller sjukdom hjälper bovärdarna varandra på olika anläggningar.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet:
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-06-18

Arbetsgivarens referensnummer: A955954

Sök tjänsten

2020-04-24   Blomsterfonden söker Sjuksköterska/Gruppchef till Danderyd

Arbetsuppgifter:
Som gruppchef hos oss, är du omvårdnadsansvarig sjuksköterska och har delegerat personalansvar för medarbetarna i din grupp. Du har det övergripande ansvaret för integreringen i HSL och SoL och ansvarar bl.a. för de årliga utvecklingssamtalen i din grupp.
Du rapporterar till verksamhetschefen och sitter i den lokala ledningsgruppen.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet:
Arbetstid: Schema
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-10-18

Arbetsgivarens referensnummer: A950055

Sök tjänsten

 

Nu söker vi vårdbiträden som vill göra dagen meningsfull för de äldre

Vi söker dig som har erfarenhet från ett serviceyrke och står för ett fint och omtänksamt bemötande. Du behövs på våra äldreboenden och i hemtjänsten. Utbildningsdag ingår. Har du frågor? Ring 08-555 94 518.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

  • För att behandla ditt ärende behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Vi gör det i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

    Läs hela vår integritetspolicy här

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Intresseanmäl dig till vår sökandebank

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.