Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

Aktuella lediga jobb

2022-08-22   Blomsterfondens hemtjänst i Danderyd söker USKA för tillsvidareanställning

Arbetsuppgifter:
Är du vår nya kollega?

Blomsterfondens hemtjänst i Danderyd söker undersköterskor för tillsvidareanställning. Vi kan erbjuda deltidsanställning från 60% upp till heltid. Hos oss kan du välja att arbeta dag- eller kvällspass med tjänstgöring varannan helg.

Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Blomsterfondens medarbetare ska tillhandahålla en värdig vård och en kärleksfull omsorg utifrån de äldres individuella behov.

Vi har vårt kontor på Svalnäs vård- och omsorgsboende i Djursholm som ligger i natursköna omgivningar. Om du väljer att köra bil till arbetet har du tillgång till förmånlig personalparkering.

Självklart månar vi om din hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag men du har även möjlighet att träna i vårt eget gym eller simma i vår inomhuspool. Vi samarbetar även med ett företag inom stresshantering och erbjuder återhämtning genom välgörande massage och mental träning i en vetenskapligt framtagen återhämtningsfåtölj.

Blomsterfonden har kollektivavtal vilket innebär att våra anställda omfattas av Tjänstepension enligt ITP, Tjänstegrupplivförsäkring (TGL), Trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA) och Omställningsavtalet (TRR)

Välkommen med din ansökan till ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete!

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform:
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid:
Antal platser: 4

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Arbetsgivarens referensnummer: A1149958

Sök tjänsten

2022-09-14   Blomsterfondens söker Fysioterapeut/Sjukgymnast vikariat 100%

Arbetsuppgifter:
Varmt välkommen att söka detta föräldravikariat om 100%. Du som söker ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet av äldreomsorgen.

Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter så som sjukgymnastiska bedömningar och behandlingar samt utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Du kommer att samarbeta med verksamhetschef, sjuksköterska, arbetsterapeut och övriga medarbetare i vårdteamet.

Som fysioterapeut/sjukgymnast planerar du själv ditt arbete utifrån våra boende, vårdteamet och verksamhetens behov och önskemål. Du kommer att utbilda och stötta våra boende i att delta i vårt träningskoncept för äldre - Äldre Power vilket innebär specialanpassade träningsmaskiner.

Tjänsten innebär att tre dagar i veckan arbetar du på Tallgårdens vård- och omsorgsboende i Enebyberg och de övriga två dagarna är ditt arbete förlagt till vård- och omsorgsboendet Svalnäs i Djursholm.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform:
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid:
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Arbetsgivarens referensnummer: A1116559 - Kopia

Sök tjänsten

 

Intresseanmäl dig till vår sökandebank

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.