Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

Aktuella lediga jobb

2022-06-27   Blomsterfondens vård-och omsorgsboende Svalnäs söker medarbetare natt

Arbetsuppgifter:
Vi behöver utöka vårt team på natten med ytterligare medarbetare. Du som söker ska vara utbildad undersköterska med 1500p och har några års erfarenhet i yrket. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta natt.

Som medarbetare natt är det viktigt att du är trygg i dina arbetsuppgifter och tar ett stort egenansvar. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för de boendes behov.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig personal planera och genomföra god vård och omvårdnad efter boendes individuella behov.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegering av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut enligt hälso- och sjukvårdslagen. Du ansvarar för att dokumentera händelser enligt SoL.

Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb i ett härligt team!

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform:
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid:
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2022-09-04

Arbetsgivarens referensnummer: A1139239

Sök tjänsten

 

Intresseanmäl dig till vår sökandebank

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.