Lediga jobb hos Blomsterfonden.

Att jobba med äldre är ett framtidsyrke för dig som vill utvecklas som människa
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med duktiga undersköterskor och sjuksköterskor. Vi har ett kontinuerligt behov av vårdpersonal och om det för tillfället inte finns några lediga tjänster i listan nedan, är du ändå varmt välkommen att lägga in din profil i vår sökandebank.

Aktuella lediga jobb

2020-10-01   Blomsterfonden söker vikarierande uthyrare/förvaltningsadministratör

Arbetsuppgifter:
Som uthyrare på Blomsterfondens ansvarar du för bostadskön med tillhörande förmedling av hyreslägenheter, vilket innebär bland annat att upprätta hyresavtal och planera inflyttningar samt administrera uppsägningar. Du ansvarar också för uthyrning av tillfälliga lägenheter (rivningskontrakt), vård- och omsorgslägenheter, p-platser, garage och förråd.
Uthyraren publicerar och marknadsför vakanta lägenheter på SeniorboTorget (Blomsterfondens bostadsförmedlingssida på webben) samt planerar och bokar visningar. Vidare ansvarar uthyraren för att kontinuerligt uppdatera information på SeniroboTorget. I uthyrningsprocessen har uthyraren ett nära samarbete med bovärdar och förvaltare för planering av visningar samt avstämningar om lägenhetsrenoveringar.
Som uthyrare svarar du på frågor rörande uthyrningen genom daglig telefontid samt besvarar ärenden i vårt ärendehanteringssystem (Kundo).
Uthyraren är systemansvarig för vårt fastighetssystem Fast2.

Du rapporterar till fastighetschefen.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-10-30

Arbetsgivarens referensnummer: A977436

Sök tjänsten

 

Intresseanmäl dig till vår sökandebank

Om du är intresserad av att jobba hos oss framöver så vill vi gärna ha med dig i vår sökandebank. Den administreras av Offentliga jobb och vi använder oss av den för att snabbare hitta rätt kompetens till våra aktuella tjänster. Den uppdateras en gång per år och du kommer att få ett påminnelsemail av oss om du fortsatt vill finnas med därefter.