Körsbärsvägen

Körsbärsvägen är en liten avstickare till Valhallavägen, nära intill Östra station. Här, med en magnifik utsikt över Stockholm, har vi 74 lägenheter. Vi har även en stor takterrass tillgänglig för hyresgästerna, samt en salong som man har möjlighet att låna för fester och liknande.

På Körsbärsvägen har du som hyresgäst tillgång till värdinna, rådgivare och bovärd som samarbetar för att du ska få en så bra service som möjligt. Bra att känna till är att vår anläggning på Körsbärsvägen ligger på toppen av en backe.

Områdesinformation

Adress: Körsbärsvägen 15-19
Inköptes av Blomsterfonden: 1993
Antal lägenheter: 74
Ingår i hyran: I hyran ingår kanalpaketet TV-Lagom, bredband 100/100 Mbit/s från Telia och hemförsäkring från Länsförsäkringar.
Parkeringsplatser: Nej
Balkong: Åtta av lägenheterna har balkonger

SeniorboTorget

Blomsterfondens webbtjänst för förmedling av seniorbostäder.

Följ med på lägenhetsvisningar

Gemensamma lokaler

Här finns en en stor takterrass med ett terassrum (bibliotek) samt en salong med tillhörande kök för kaffestunder och allehanda aktiviteter. Körsbärsvägen har även ett eget gym, ÄldrePower och möjlighet att hyra gästlägenhet.

Bild på Körsbärsvägens salong

Intresseförening

Körsbärsvägen har en gemensam intresseförening med Röda Bergens hyresgäster. Intresseföreningen anordnar bl.a. gemensamma aktiviteter och förhandlar hyrorna gentemot Blomsterfonden som hyresvärd.

Tårta

ÄldrePower

Blomsterfondens träningskoncept för äldre med specialtillverkade träningsmaskiner och specialutbildade instruktörer. Läs mer här

ÄldrePower

Aktiviteter

Varje anläggning genomför egna aktiviteter. Aktiviteter anordnas av värdinnan eller av hyresgästerna själva i hyresgästernas intresseförening. Exempel på aktiviteter som anordnas är firande av högtider, pub- och mingelafton samt bussutflykter.

Kräftskiva 2013

Bovärd

Körsbärsvägens bovärd heter Anders Björkén. Om det uppstår problem med ditt boende kan du kontakta din bovärd och göra en felanmälan. Det kan t.ex. röra sig om reparationer i lägenheten. Bovärden nås på telefon 08-555 94 852 vardagar 07:30-16:00. Det går också att skicka e-post till felanmalan.korsbar@blomsterfonden.se

Värdinna

På Körsbärsvägen är Monica Andersson värdinna. Hon har telefontid vardagar mellan 8.00-16.30, och mottagningstid tisdagar-torsdagar 13.00-16.00. Monica nås på telefonnummer 08-555 94 851, alternativt via e-post: monica.andersson@blomsterfonden.se.

Monica Andersson

I närområdet

  • Fältöversten med affärer
  • Odenplan med sitt serviceutbud
  • Naturen runt omkring: Lill-Jansskogen, Brunnsviken, Haga

Närhet till tunnelbanans röda linje (Tekniska Högskolan), Roslagsbanan (Östra station) och till innerstadsbussarna på Odengatan. Buss nr 61 går mellan Ruddammen och Hornsberg via Odenplan.

Planlösningar

Detta är exempel på planlösningar som förekommer på Körsbärsvägen. Observera att lägenheterna kan se olika ut.

Etta

Tvåa

Bilder från Körsbärsvägens seniorboende