Att arbeta i Blomsterfonden

I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, våra medlemmar och våra kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Som medarbetare är du en del av vår gemenskap på cirka 400 anställda.

Vår organisation arbetar med två huvudsakliga verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst. Våra verksamheter ligger i Storstockholm.

Av totalt 400 medarbetare så arbetar 375 inom vård- och omsorgsverksamheten. Vi har 25 chefer i organisationen varav 18 finns inom vård- och omsorg.
Många yrkeskategorier ryms inom Blomsterfondens vård- och omsorgsverksamhet: sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, äldrepedagoger, samordnare samt handledare för etik- och bemötande inom varje verksamhetsområde. Därutöver har vi fastighetsskötare, värdinnor och administrativ personal.

Varför Blomsterfonden?

Att jobba inom äldreomsorgen är mycket givande och i Blomsterfonden arbetar du för ett gott syfte. Vi är en ideell förening, vilket innebär att vi inte har något vinstsyfte. Alla intäkter går tillbaka in i verksamheten. Vi bedriver även insamling till förmån för hem och vård åt äldre, med eget 90-konto. Vi ser alltid det friska i människan och erbjuder ett bra äldreliv.

Etik och bemötande är centralt för Blomsterfondens vård och omsorg. Därför lägger vi ner mycket arbete på just detta.

Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god och utvecklande arbetsmiljö och en lärande organisation med tydliga roller, kompetenta medarbetare och chefer. Vi är måna om att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare och har utbildat handledare som stöttar medarbetare för att förbättra vårt arbetssätt.

När du arbetar i Blomsterfonden får du förmånen att hjälpa människor och ditt uppdrag är att bidra till att ge våra äldre trygghet, en värdig och professionell vård och kärleksfull omsorg. Detta gäller alla, såväl dig som arbetar som bovärd, undersköterska, sjuksköterska som dig som arbetar med administration.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Ditt deltagande i verksamhetsplaneringen är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån våra värdeord:

  • Medmänsklighet
  • Delaktighet
  • Tydlighet
  • Ärlighet.

Vi är måna om dina utvecklingsmöjligheter och din hälsa. Vi genomför årligen utvecklingssamtal och lönesamtal samt genomför regelbundet medarbetarenkäter för att vara säkra på att din fysiska och psykosociala arbetsmiljö är så bra som möjligt.

Om du är nyfiken på oss är du varmt välkommen att hälsa på. Kontakta oss innan så att vi kan avsätta tid för att visa dig verksamheten.

Intresserad av att arbeta hos oss?

Vi letar alltid efter engagerade nya medarbetare! Skicka in en spontanansökan här eller titta under lediga tjänster.

  • För att behandla ditt ärende behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Vi gör det i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

    Läs hela vår integritetspolicy här

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vårt arbetssätt

Blomsterfondens uppdrag är att ge våra boende ett tryggt hem, en värdig vård och en kärleksfull omsorg. Vårt mål för de som bor hos oss är ett de får en meningsfull tillvaro. De ska känna trygghet, värme och glädje. Blomsterfondens medarbetare ska tillhandahålla god service, vård och omsorg utifrån de äldres individuella behov. Läs mer

Vi dansar