Blomsterfondens medlemsförmåner och aktuella erbjudanden

Förutom att du kan ställa dig i vår bokö för seniorboende så samarbetar vi med en rad aktörer som ger ditt medlemskap i Blomsterfonden mervärde. Här hittar du information om vilka medlemsförmåner du har som medlem i Blomsterfonden. Du hittar även aktuella medlemserbjudanden längre ner på sidan.

Medlemsförmåner

Kö till Seniorboende 60+

Som medlem i Blomsterfonden får du ställa dig i vår kö för seniorboende. Lediga lägenheter, köstatistik m.m. finner du på SeniorboTorget. Om du har frågor om medlemskapet kan du alltid kontakta vår medlems- och givarservice alla vardagar mellan 08.00 – 16.00 på telefon 08-555 94 751 eller skicka e-post till medlem@blomsterfonden.se.

Mer om våra seniorboenden hittar du här

Medlemstidningen Alma

Som medlem i Blomsterfonden får du vår medlemstidning Alma fyra gånger om året. Den innehåller läsvärdheter i form av spännande reportage, intervjuer, nyheter om föreningen och erbjudanden för dig som medlem. Vi lottar även ut böcker har naturligtvis korsord och kluriga sudokuutmaningar i varje nummer. Du kan välja att få den på papper i brevlådan eller att läsa den digitalt. Här hittar du det senaste numret av Alma

CE Travel

CE Travel

Blomsterfondens samarbetspartner CE Travel är specialister på gruppresor och temaresor och inriktade på Centraleuropa. De avslöjar glatt sina egna smultronställen, delar med sig av sina erfarenheter och guidar dig så att din resa blir precis så som du önskat. Blomsterfondens medlemmar får rabatt på utvalda resor.

Mer information finns här och det går även att ringa CE Travel på 08-441 71 90

Reseskaparna

Blomsterfondens samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på innehållsrika resor för seniorer. De arrangerar både längre vistelser och kortare upplevelseresor och är extra uppskattade för deras lokala, kunniga och underhållande guider. Reseskaparna har lång erfarenhet av det som krävs för en trygg, bekväm och inte minst spännande reseupplevelse.

Här hittar du Reseskaparnas erbjudanden till Blomsterfondens medlemmar

Beckman Juridik

Blomsterfondens medlemmar får rabatt på juridiska tjänster hos Beckman Juridik. Beckman Juridik kan hjälpa dig med all juridik kring ett dödsbo och andra frågeställningar inom familjerätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och skatterätt. Jurist Ida Danielsson har även en återkommande spalt i medlemstidningen Alma där hon svarar på frågor från medlemmar.
Här finns ett urval av frågor och svar.

….och här hittar du den senaste sammanfattningen med frågor och svar från juridikdagen den 3 februari

Ring 08-640 48 40 för tidsbokning och mer information.

Medlemserbjudanden

Askungen på Folkoperan i höst

Halva priset för medlemmar!

Askungen

Teaterregissören Nora Nilsson gör sin första opera på Folkoperan med en svärtad fluffig smällkaramell – Rossinis opera Askungen.

Den komiska men också allvarliga sagan blir i Nora Nilssons tolkning på samma gång naivistisk och underhållande samtidigt som den synar mörkret i sagan ihop med Rossinis bubblande musikfest i rasande tempo.

Folkoperan erbjuder nu Blomsterfondens medlemmar 50% rabatt på ordinarie pris (ord. pris 265 kr – 700 kr). För att boka med medlemsrabatt anger ni kampanjkod: blomster i slutet av bokningen. Erbjudandet gäller t.o.m. den 15 oktober och kan inte kombineras med andra rabatter.

Rabatten gäller på följande föreställningar: torsdag 19 oktober kl. 19.00, fredag 20 oktober kl. 18.00, onsdag 25 oktober kl. 18.00, lördag 28 oktober kl. 18.00 och söndag 29 oktober kl. 16.00
Föreställningen har premiär den 20 september

Läs mer och boka här

Tidens larm på Folkoperan i höst

Halva priset för medlemmar!

Tidens larm med Johan Ulvesson

Johan Ulveson i rollen som tonsättaren Dmitrij Sjostakovitj, hitmakaren i diktaturens skugga. En musikteateruppsättning som bygger på Julian Barnes roman. För regin står Folkoperans konstnärliga chef Tobias Theorell.

Folkoperan erbjuder nu Blomsterfondens medlemmar 50% rabatt på ordinarie pris (ord. pris 265 kr – 700 kr). För att boka med medlemsrabatt anger ni kampanjkod: blomster i slutet av bokningen. Erbjudandet gäller t.o.m. den 15 oktober och kan inte kombineras med andra rabatter.

Rabatten gäller på följande föreställningar: onsdag 18 oktober kl. 18.00, lördag 21 oktober kl. 18.00, söndag 22 oktober kl. 16.00, torsdag 26 oktober kl. 19.00 och fredag 27 oktober kl. 18.00.

Premiär 29 september

Läs mer och boka här