Blomsterfondens medlemsförmåner och aktuella erbjudanden

Förutom att du kan ställa dig i vår bokö för seniorboende så samarbetar vi med en rad aktörer som ger ditt medlemskap i Blomsterfonden mervärde. Här hittar du information om vilka medlemsförmåner du har som medlem i Blomsterfonden. Du hittar även aktuella medlemserbjudanden längre ner på sidan.

Medlemsförmåner

Kö till Seniorboende 60+

Som medlem i Blomsterfonden får du ställa dig i vår kö för seniorboende. Lediga lägenheter, köstatistik m.m. finner du på SeniorboTorget. Om du har frågor om medlemskapet kan du alltid kontakta vår medlems- och givarservice alla vardagar mellan 08.00 – 16.00 på telefon 08-555 94 751 eller skicka e-post till medlem@blomsterfonden.se.

Mer om våra seniorboenden hittar du här

Medlemstidningen Alma

Medlemstidningen Alma

Som medlem i Blomsterfonden får du vår medlemstidning Alma fyra gånger om året. Den innehåller läsvärdheter i form av spännande reportage, intervjuer, nyheter om föreningen och erbjudanden för dig som medlem. Vi lottar även ut böcker har naturligtvis korsord och kluriga sudokuutmaningar i varje nummer. Du kan välja att få den på papper i brevlådan eller att läsa den digitalt. Här hittar du det senaste numret av Alma

CE Travel

CE Travel

Blomsterfondens samarbetspartner CE Travel är specialister på gruppresor och temaresor och inriktade på Centraleuropa. De avslöjar glatt sina egna smultronställen, delar med sig av sina erfarenheter och guidar dig så att din resa blir precis så som du önskat. Blomsterfondens medlemmar får rabatt på utvalda resor.

Mer information finns här och det går även att ringa CE Travel på 08-441 71 90

Reseskaparna

Blomsterfondens samarbetspartner Reseskaparna specialiserar sig på innehållsrika resor för seniorer. De arrangerar både längre vistelser och kortare upplevelseresor och är extra uppskattade för deras lokala, kunniga och underhållande guider. Reseskaparna har lång erfarenhet av det som krävs för en trygg, bekväm och inte minst spännande reseupplevelse.

Här hittar du Reseskaparnas erbjudanden till Blomsterfondens medlemmar

Beckman Juridik

Blomsterfondens medlemmar får rabatt på juridiska tjänster hos Beckman Juridik. Beckman Juridik kan hjälpa dig med all juridik kring ett dödsbo och andra frågeställningar inom familjerätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och skatterätt. Jurist Ida Danielsson har även en återkommande spalt i medlemstidningen Alma där hon svarar på frågor från medlemmar.
Här finns ett urval av frågor och svar.

Ring 08-640 48 40 för tidsbokning och mer information.

Medlemserbjudanden

Julstämning i skärgården

Varmt välkomna till Rökeriet Fjäderholmarna på julbord den 17 november – 22 december. Blomsterfondens medlemmar får 10 % rabatt!
Rökeriet dukar upp för julbord signerat köksmästare Marcus Häggman. Här står råvaran och det handgjorda arbetet bakom maten i fokus, och så klart den rökta smaken från vårt egna rökeri. Ni hittar rätter från vår rök på såväl det varma julbordet som på dessertbordet. Marcus Häggman har blandat de populära, klassiska julbordsrätterna med ett brett utbud av vegetariska & veganska rätter och en traditionell rätt såsom lutfisk kan beställas på plats för den som vill.
Läs mer och boka här

Bokjulmarknad

Välkommen på bokjulmarknad den 10 december

Vi är så glada över vårt goda samarbete med Appells förlag som vi nu intensifierar eftersom så många av våra medlemmar är bokälskare. Alla bokintresserade medlemmar är välkomna på en bokjulmarknad i Appells förlags lokaler på Södra Agnegatan 27 på Kungsholmen den 10 december.

Anmäl dig genom att klicka på någon av följande tider för besök: