Som medlem i Blomsterfonden får du ta del av våra medlemsförmåner

Förutom att du kan ställa dig i vår bokö för seniorboende så samarbetar vi med en rad aktörer som ger ditt medlemskap i Blomsterfonden mervärde. Här hittar du information om vilka medlemsförmåner du har som medlem i Blomsterfonden. Vi har även inkluderat de samarbeten vi har med företag och organisationer som vi känner tillför ett värde för våra medlemmar.

Kö till Seniorboende 60+

Som medlem i Blomsterfonden får du ställa dig i vår kö för seniorboende. Lediga lägenheter, köstatistik m.m. finner du på SeniorboTorget. Om du har frågor om medlemskapet kan du alltid kontakta vår medlems- och givarservice alla vardagar mellan 09.00 – 12.00 på telefon 08-555 94 751 eller skicka e-post till medlem@blomsterfonden.se.

Seniordeal

Seniordeal.se är Sveriges största förmånssida för dig över 55. Seniordeal förhandlar fram nya exklusiva rabatter varje vecka och hjälper dig som senior att spara pengar på dina köp.

Gå med du också!

CE Travel

Resespecialist som arrangerar gruppresor och temaresor. De avslöjar glatt sina egna smultronställen, delar med sig av sina erfarenheter och guidar dig så att din resa blir precis så som du önskat.

Ring på 08-441 71 90 för information om du har några frågor.

Reseskaparna

Reseskaparna specialiserar sig på innehållsrika resor för seniorer. Både längre vistelser och kortare upplevelse-resor. Reseskaparna har lång erfarenhet av det som krävs för en trygg, bekväm och inte minst spännande reseupplevelse.

Beckman Juridik

Beckman Juridik kan hjälpa dig med all juridik kring ett dödsbo och andra frågeställningar inom familjerätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och skatterätt. Rabatterade priser på juridiska tjänster genom Beckman Juridik.

Ring 08-640 48 40 för tidsbokning och information