Våra seniorboenden

Körsbärsvägen (Östermalm)

Körsbärsvägen är en liten avstickare till Valhallavägen, nära intill Östra station. Här, med en magnifik utsikt över Stockholm, har vi 74 lägenheter. Vi har även en stor takterrass tillgänglig för hyresgästerna, samt en salong, med möjligheter att låna för fester och liknande.
Läs mer här

Liseberg (Älvsjö)

Blomsterfondens Liseberg ligger i Älvsjö, vid en återvändsgata i ett stillsamt villaområde. Inom området finns en lummig park med bland annat boulebana och grillhage. På bekvämt gångavstånd finns andra härliga grönområden.
Läs mer här

Ringvägen (Södermalm)

Ringvägen är en klassisk Blomsterfondsadress. Läget är förhållandevis lugnt för att ligga så centralt, med bara fem minuters gångväg till Ringens köpcentrum. Närheten till Årstaviken ger dig som hyresgäst utmärkta promenadstråk.
Läs mer här

Fasad på Ringvägens seniorboende

Röda bergen (Norrmalm)

Röda bergen är Blomsterfondens äldsta anläggning och känns som en småstad mitt i stan. Här finns drygt 100 lägenheter i hus byggda runt en lugn och vacker trädgård.
Läs mer här

Svalnäs  (Danderyd)

Att leva i Blomsterfondens lägenheter i Svalnäs är som att leva precis som i vilken annan lägenhet som helst. Här har du en härlig natur, nära till sjö och golfbana. Du har trevliga grannar i din egen ålder.
Läs mer här