Våra äldreboenden

Lisebergs äldreboende

Lisebergs äldreboende är beläget i Älvsjö, söder om Stockholm, insprängt i ett trevligt villaområde. Här finns fint anlagda gårdar med boulebana och grillplats, samt närhet till kommunikationer och promenadstråk.

Läs mer om Lisebergs äldreboende

Midsommarfirande Liseberg

Svalnäs äldreboende

Svalnäs äldreboende ligger i lugn och härlig natur med utsikt över Näsbyviken och nära Djursholms Golfklubb. Här arrangerar vi varje vecka gemensamma aktiviteter och firar alla högtider med god mat, musik och underhållning.

Läs mer om Svalnäs äldreboende

Pianospel på Svalnäs äldreboende

Tallgårdens äldreboende

Tallgården ligger vackert beläget på en höjd i ett villaområde. Vi har underbar natur runt  knuten och mellan husen finns en innergård där vi bland annat har sommarcafé för våra boende.

Läs mer om Tallgårdens äldreboende

Grillplatsen på Tallgårdens äldreoboende

Nytt äldreboende i Fisksätra med inflyttning våren 2024

Våren 2024 beräknas det bli inflyttning i Blomsterfondens nya äldreboende i Fisksätra, Nacka kommun. Stena Fastigheter bygger projekt Saltsjösten som inkluderar ett äldreboende som kommer att drivas av Blomsterfonden. Hela 84 vård- och omsorgslägenheter med heldygnsomsorg och service. Projektet inkluderar även en förskola på bottenplan samt hyresrätter, vilket kommer att främja möten mellan olika generationer och ge fina förutsättningar för en miljö präglad av trygghet, gemenskap och närhet.
Läs mer om projektet här