Fasad Svalnäs seniorboende

Svalnäs

Att bo på Blomsterfondens seniorboende i Svalnäs är som att leva precis som i vilken annan lägenhet som helst. Här bor du i en härlig natur, nära till sjö och till golfbana. Du har trevliga grannar i din egen ålder.

I Svalnäs har du som hyresgäst tillgång till värdinna, rådgivare och bovärd som samarbetar för att du ska få en så bra service som möjligt.

Områdesinformation

Adress: Svalnäs Allé 4-20 A+B (Villa  Svalnäs 4 B)
Inköptes av Blomsterfonden: 1973
Antal lägenheter: 148
Ingår i hyran: I hyran ingår kanalpaketet TV-Lagom, bredband 100/100 Mbit/s från Telia och hemförsäkring från Länsförsäkringar.
Parkeringsplats: Finns att hyra (begränsat antal), förmedlas via intern kö
Balkong/Uteplats: Ja

SeniorboTorget

Blomsterfondens webbtjänst för förmedling av seniorbostäder.

Följ med på en lägenhetsvisning

Gemensamma lokaler

Hos oss finns gym, pool och bastu, två salonger med tillhörande kök, bibliotek med dagstidning, snickeri och vävstuga, boulebana och anordnade uteplatser i parken. Även närhet till Näsbyviken, liten strandremsa samt brygga.

Bryggan vid Svalnäs

Service

Vi erbjuder hemtjänst i egen regi. Möjlighet finns att köpa tilläggstjänster, till exempel tvätt och städning. I Svalnäs finns restaurang, närköp, frissa och fotvård. Seniorboendet ligger i anslutning till Svalnäs äldreboende.

Diskning

ÄldrePower

Blomsterfondens träningskoncept för äldre med specialtillverkade träningsmaskiner och specialutbildade instruktörer. Läs mer här

ÄldrePower

Intresseförening

Svalnäs hyresgäster har en egen intresseförening med egen klubblokal. Intresseföreningen anordnar bl.a. gemensamma aktiviteter och förhandlar hyrorna gentemot Blomsterfonden som hyresvärd.

Fest på Svalnäs seniorboende

Aktiviteter

Aktiviteter anordnas av värdinnan eller av hyresgästerna själva i hyresgästernas intresseförening. Exempel på aktiviteter som anordnas är firande av högtider, pubafton samt bussutflykter.

Midsommarfirande Svalnäs seniorboende

Värdinna

På Svalnäs är Angelika Stier Norén värdinna. Hon har mottagningstid på vardagar kl. 09.00 – 11.00 och telefontid kl. 08.00 -16.30. Du når Angelika på tel: 08-555 94 545 och via e-post till: angelika.stier.noren@blomsterfonden.se.

Bovärd Magnus Engblom

Bovärd

Magnus Engblom är bovärd på Svalnäs seniorboende. Kontakta Magnus om det uppstår praktiska problem med lägenheten och gör en felanmälan. Han nås på telefon 08-555 94 535 vardagar mellan 07.30 – 16.00, besökstid 08.30-09:00 på Svalnäs Allé 4 A (intill livsmedelsbutiken).  Det går också att skicka e-post till felanmalan.svalnas@blomsterfonden.se

I närområdet

I närområdet finns oslagbar natur med utsikt över Näsbyviken,  brygga samt promenadslingor, golfbana, Danderyds sjukhus,  Djursholms Centrum samt Mörby Centrum.

Buss 601 Mörby C/Danderyds S åker in på området. Roslagsbanan (till Näsbypark samt Stockholms Östra.) ligger på 20 minuters promenadavstånd.

Närköpet på Svalnäs seniorboende

Planlösningar

Detta är exempel på planlösningar som förekommer i Svalnäs. Observera att lägenheterna kan se olika ut.

Tvåa

Trea

Midsommar på Svalnäs

Midsommar på Svalnäs firas med jordgubbstårta, allsång och folkdans.

Bilder från Svalnäs seniorboende