Nu öppnar Blomsterfondens uthyrning med ändrade visningsregler

Efter en period med inställda visningar av lediga seniorlägenheter öppnar Blomsterfondens uthyrning med ändrade visningsregler under vecka 19. De nya reglerna innebär att den som har längst kötid bland de som anmält intresse för lägenheten kontaktas av vår uthyrare och får först ta del av fler bilder på lägenheten samt film om möjligt. Om visning önskas så erbjuder vi en privat visning dit du t.ex kan skicka anhörig eller annat ombud som ej tillhör riskgruppen. Blomsterfonden öppnar upp lägenheten för visning, men kommer ej att ha personal på plats av säkerhetsskäl. Uthyraren finns tillgänglig på telefon för frågor. Om den med längst kötid tackar nej går vi vidare och kontaktar nummer två på listan med samma tillvägagångssätt. 

Kontraktsskrivning görs på distans. Om möjligt mejlas hyreskontraktet för digital signering alternativt postas för påskrift. Om kontraktsinnehavaren inte vill närvara vid en nyckelutlämning kan detta göras till anhörig som också får underteckna kvittensen.

I övrigt fungerar vår seniorbostadskö som vanligt. Alla lägenheter publiceras med ritning och bilder på SeniorboTorget och finns tillgängliga för intresseanmälan under 8 dagar. Den som har längst kötid efter att tiden för intresseanmälan gått ut kommer att bli kontaktad av Blomsterfonden uthyrare och bli erbjuden lägenheten.

Vi vill även passa på att påminna om att intresseanmälningar för lediga lägenheter innebär att man är redo att flytta in när tillträde ges, oavsett pågående Coronapandemi. Om du är osäker rekommenderar vi att du avvaktar. 

Har du frågor om vår bokö och uthyrningen? Skicka mejl till uthyrning@blomsterfonden.se.